Ő Kashmira, Freddie Mercury húga, aki csak ritkán mutatja meg magát a nyilvánosság előtt

Freddie Mercury Farrokh Bulsara néven született Zanzibárban 1945. szeptember 5-én. Mercury a Queen rockegyüttes egykori énekese és dalszerzője. A zenész halála pillanatáig titkolta mind a betegségét, mind a nemi irányultságát. 1991. november 24-én, 45 éves korában hunyt el Londonban, ő az AIDS egyik leghíresebb áldozata. Zenei karrierjéről mindent tudunk, ám húgát, Kashmirát csak ritkán látni.

Mercury életéből egy film is készült Bohém rapszódia címmel. A produkció premierje 2018-ban volt és tovább növelte a Mercury-kultuszt. Ahhoz, hogy a film elkészülhessen a rendezőknek, forgatókönyvíróknak a család segítségét kellett kérniük. Így szólaltatták meg a legendás zenész húgát, Kashmirát is, aki több történettel is szolgált testvéréről. Egyénként őt Priya Blackburn alakította a filmben, aki egy indiai származású színésznő. A film bevétele meghaladta a 900 millió dollárt.

A filmből ugyan nem derült ki, de Mercury és húga kapcsolata kifejezetten jó volt. Olyannyira, hogy bátyja emlékét azóta is ápolja és a megemlékezéseken is részt vesz. Annak ellenére, hogy Kashmira kerüli a nyilvánosságot, a film 2018-as bemutatóján tiszteletét tette.

Kashmira a vele készített interjúk többségében elmondja, hogy mi volt az, amit annyira szeretett testvérében. Kashmira már elmúlt 65 éves is, most is tisztán emlékszik bátyjával való kapcsolatára. Elárulta, hogy bár Freddie szinte állandóan úton volt, turnézott, mégsem feledkezett meg róla. Telefonon tartották a kapcsolatot, leveleket írt neki vagy képeslapot küldött. Az asszony nagyon sajnálja, hogy a híres zenész nem érhette meg, hogy lássa felnőni gyerekeit. Ugyanis Kashmira kisfia pusztán három, míg kislánya kilenc esztendős volt, amikor Freddie tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kasmira 1952-ben született, ám a pontos születési dátuma, mint hónap, nap ismeretlen. Születési neve Bulsara, de később felvette férje nevét, ám a válás újra leánykori nevét használta.

Mercury húgának szakmai életéről sem lehet sokat tudni, de néhány filmben, dokumentumfilmben szerepelt. Ilyen volt például a Bohém rapszódia története és az Untold Story. Ezekben az irodalmi darabokban saját magát alakította, emellett pedig feltűnt az 1Show című tévésorozatban is.

Kashmira nincs jelen a közösségi médiában, egyetlen platformon sem található meg.

A 68 éves asszony kora ellenére is csodálatosan fest.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏