Online óra után elfelejtette kikapcsolni a kamerát – az egész osztály látta mit művel a feleségével

Az online oktatásnak és meetingnek az az egy hátránya, hogy az emberek néha megfeledkeznek a kijelentkezésről. Előfordul, hogy akarva-akaratlanul videóhívásban maradnak és olyan dolgokat csinálnak, amiket normál esetben nem igazán teregetnének ki sem a diákoknak, sem a munkatársaknak.

Egy fizika tanár pontosan ilyen hibába esett, miután leadta az órát diákjainak. Teljesen megfeledkezett arról, hogy ki kell kapcsolni a kamerát, s olyan dolgot művel feleségével, amire a diákok java része egyből felkapta a fejét. A kolumbiai Palmirában található Educativa San Vicente de Paul katolikus intézmény tizenéves hallgatói szokás szerint számítógép előtt ülve hallgatták le az órákat. A fizika óra befejeztével azt látták, hogy tanáruk Ruben Dario Parras, felhúzza felesége felsőjét és csókot adott az idomaira.

Az órán 16 és 17 éves diákok vettek részt, így tökéletesen tudták, hogy épp mi zajlik a tanárnál. A tizenévesek úgy döntöttek, hogy élnek a lehetőséggel, és az egész eseményt rögzítették, amit később ki is posztoltak a közösségi oldalakra. A hátterében kuncogás és az egyik hallgató hangja hallható, aki azt mondta:

“Istenem!”

Az iskola igazgatója, Patricia Duran Cespedes szerint ekkora hanyagságnak nem szabadott volna történnie. A helyi médiának adott interjúban úgy fogalmazott, hogy valóban súlyos, amit a tanár művelt, főleg úgy, hogy a diákok egy része ezt fel is vette, majd kiposztolta.

A zavarban lévő tanár bocsánatot kér a kudarca miatt:

“Ezeket a jeleneteket akkor vették fel, amikor a feleségem odajött , hogy köszönjön. Ami történt nyilvánvalóan az én hibám volt, mert nem vettem észre, hogy a kamera még mindig be van kapcsolva. Semmiképpen sem szándékosan tettem. Baleset volt, és nagyon szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit megsértettem.”

A felvétel valóban kommentcunamit indított el, és többen a tanár házasságának válságát vélték felfedezni. Véleményük szerint Reuben felesége nyilvánvalóan nem örült férje gesztusának.

“Úgy tűnik, a felesége nem igazán szereti, ha megcsókolja az idomait.”

“Szegény, most már az egész világ tudja, hogy a felesége nem kedveli.”

“A felesége testbeszéde nem fejez ki semmilyen érzelmet. Lehet, hogy a professzornak szüksége van egy leckére a mell megcsókolásához?”

Néhányan azonban úgy döntöttek, hogy a cikizés helyett inkább támogatják a tanárt, akinek házassági és szakmai kompetenciája jelenleg Kolumbia és azon kívül is vita tárgyát képezi.

A teljes videót itt tekinthetitek meg: Videó

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏