Óvatosan lehúzta a kimerült anyuka alsóneműjét, majd…

Néha a képek többet mondanak minden szónál. Ez Katie Lacer fényképeire is vonatkozik. A fotós megörökítette a szüléstől teljesen kimerült friss anyukát, aki szülés után ül a vécén, a nővér pedig egy jéghideg fájdalomcsillapító tapaszt helyez az anyuka alsóneműjébe.

De ez a fénykép inkább azt bizonyítja, hogy mennyi megértés, együttérzés, türelem, kimeríthetetlen erő és kedvesség van a szülésznőkben, akik minden anyukát végig kísérnek ezen a csodának nevezett pillanaton – és még utána is segítenek. De ezt nemcsak a négygyerekes anyuka látja így, hanem sok más édesanya elismerően vélekedett a fáradságot nem ismerő szülésznőkről.

“Soha nem fogom elfelejteni a nővér arcát, aki utánam jött a fürdőszobába és megmutatta nekem a kisbabát. Segített átvészelni a nehéz pillanatokat, erőt adott, amikor fáradt, kimerült, és annyira sebezhető voltam. A haspuffadás okozta görcsök miatt szégyenkeztem, de úgy bántak velem, hogy soha nem fogom elfelejteni szeretetüket és emberi méltóságukat. A Jóisten áldjon meg minden nővért és szülésznőt!”

Már több mint 124.000 ember reagált ezekre a Facebook bejegyzésekre. Az egyik kommentátor ezt írta: “Senki sem szokott beszélni a szülés utáni időszakról, hogy pontosan mi is történik ilyenkor a testeddel. A kisbabák amikor felnőnek, erről is tudniuk kell, ezért nem tudok elég hálás lenni ezekért a felvételekért!”

Ennél többet mi sem tudunk hozzátenni: csodáljuk mindazokat, akik segítenek új életet világra hozni az édesanyáknak, és gondosan, szeretettel ápolják őket. Isten áldja meg őket!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏