Pénz helyett egy csecsemőt talált az ellopott táskában egy tolvaj

A 20 éves Kishor Kale körömlakkot árult egy indiai vonatjáraton. Egyik pillanatban, amikor az utasok figyelme elkalandozott, elemelt egy táskát az egyik ülésről és elszaladt.

61458519

Az alkalom szülte tolvaj arra számított, hogy pénzt talál a táskában, ám amikor kinyitotta, földbe gyökerezett a lába, hisz a remélt zsákmány helyett egy csecsemőt talált, aki békésen aludt – számol be a Daily Mail. Kale ezután az állomáson hagyta a táskát és menekülőre fogta, ám egy szemfüles alkalmazott észrevette, utána szaladt és elfogta.

A hatóságok szerint a táskát szándékosan hagyták ott a vonaton, így próbálván megszabadulni az újszülöttől. A rendőrség jelenleg a térfigyelő kamerákat ellenőrzi, hogy kiderítsék, ki is lehetett a táska gazdája. A csecsemőt a helyi kórházba vitték, ahol kiderült, hogy makkegészséges.

Kishor Kale elismerte a lopás tényét, a hatóságok pedig nem emeltek vádat ellene. Anélkül, hogy akarta volna, megmentette a kisbaba életét. Megfulladhatott volna a táskában, ha a tolvaj nem követi el a bűncselekményt – fogalmazott a rendőrség a nem mindennapi eset után.

61458513

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏