SAJNOS ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Szinetár Dóra, de sajnos nem bírja tovább! Dóri mondta ki a végét…tízezrek döbbentek le azon, közzétett Szinetár Dóra

Dóra sokáig tűrt és várt, de mostanra elege lett a posztjai alatt írt mocskolódó kommentekből. Vége a rosszindulatú hozzászólásoknak, törölte, és ezután is törölni fogja az ilyeneket, valamint letiltja annak íróját. Hivatalos Facebook oldalán egy hosszabb posztban magyarázza el követőinek, hogy ezúttal tényleg betelt a pohár:

Szinetár Dóra: Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz:

Ezt tette ki közösségi oldalára :

Kedvesek!A napokban megosztottam egy videót arról, hogy milyen ebédet eszem -amikor épp nem főzök… A poszt alatt, ahogy valaki fogalmazott “összefújta a szemetet a márciusi szél”. Ennyi kritikán aluli, ostoba, roszindulatú hozzászólást talĂ n még nem is olvastam egyszerre. Csak gondoltam, szólok azoknak, akiket érdekel, hogy minden vállalhatatlan kommentet töröltem, és mindegyik íróját letiltottam. Igen, a pozitív hozzászólásokat megtartottam. Szívem joga. Ez a jövőben is így lesz. Aki ezen az oldalon akarja kiélni a világgal, és annak lakóival szembeni frusztrációit, azt a jövőben az első rossz mondata után eltávolítom az oldalról, és a megjegyzéseit törlöm. Nem az építő jellegű kritikákról, és a kulturáltan megfogalmazott ellenvéleményről beszélek!!! Hanem az undorító stílusban megfogalmazott sötét, ostoba fröcsögésről.És hogy a mostantól érkező trollok is értsék:——Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz a … ba azonnal!

Bocsánat mindenkitől, akit ez a stílus sért, de a FB látogató közönségének komoly százaléka csak ezt érti. Illetve valószínűleg ezt sem.

Tudom, hogy az én FB oldalam látogatói nem jelentenek az ország lakosságára nézve referencia csoportot, de itt is azt látom, amit sokszor az utcán. Rémisztő mentális, és idegi állapotú, elkeseredett, irigy, és mindettől végtelenül rosszindulatú embereket, akik minden lehetőséget megragadnak, ahol valódi felelősség és következmény nélkül bosszút állhatnak a saját nyomorúságos élet-érzésükért. Nagyon sokan vannak. És nem látom, mitől lesznek majd kevesebben… igazán sajnálom őket, de nagyon rossz velük egy levegőt szívni…Végül egy kérés…

Mindenki legyen szíves kímélni a “ne foglalkozz velük” jellegű hozzászólásoktól. De. Foglalkozom. Engem bántanak. Nekem szólnak be. Az én szeretteimet szidják. Ezt nem lehet “megérteni”, “átérezni”, “elképzelni”. És az ilyen jellegű nyugtatgatás amúgy sem segít, csak még idegesebbé teszi az embert.

Ezzel együtt hálát adok a Jóistennek, mert az imádnivaló gyerekeim az ágyukban szuszognak, és ha letettem végre a pontot, odabújhatok egy csodás emberhez, akivel végtelenül szeretjük egymást. Szóval én azért jól fogok aludni. Ezt kívánom mindenkinek!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏