Sárgarépa levet ivott 8 hónapon keresztül mindennap, nem fogod elhinni mi történt

sargarepa

Miután egy asszony 8 hónapig fogyasztotta napi rendszerességgel a sárgarépa levét, őrületes felfedezést tett.

Anna Cameron egy gyermekkönyv szerzője, 2012 -ben vastagbélrákkal lett diagnosztizálva. 2012 júniusában belépett a rákos megbetegedés harmadik szakaszába. Innen már csak egy szakasz van a végstádiumig. Ekkor elvesztette a férjét, aki meghalt tüdőrákban.  Az orvosai el akarták kezdeni nála is a kemoterápiát, de ő elutasította, hiszen a férje is ugyanezt az utat járta be, és meg is halt.
2012 végére már áttétet képzett a vastagbélrák, és ráment az egyik tüdejére is. Ennek ellenére továbbra sem volt hajlandó kemoterápiát alkalmazni, hiszen jól tudta, hogy az legyengíti a szervezetét, és akkor a rák győz.

Ő elolvasott egy történetet egy bőrrákos emberről, aki az interneten publikálta a sztoriját. Naponra 2,5 kg sárgarépa levét fogyasztotta el, aminek köszönhetően teljesen meggyógyult  bőrrákból.
Ez a nő is ugyanezt a kúrát kezdte el, és 8 hét után az orvosi lenyűgöző változásokat tapasztaltak. A meglévő rákos sejtek csökkenni kezdtek, és nem terjeszkedtek tovább a szervezetében.

4 hónap után a daganatok elkezdtek visszazsugorodni, és a szövetek is normálisan működtek. A nyolcadik hónap végére a tomográfiai vizsgálat szerint a rák teljesen eltűnt.  Ez egy hatalmas rejtély, de a sárgarépa nagyon gazdag természetes növényvédő szerekben, amelyek daganat ellenes tulajdonságai ismertek szűk látókörben. A karotin pedig megakadályozza a tumor tovább terjedését. Ezek utána Ann írt egy könyvet a sárgarépa rákgyógyító hatásáról.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏