Schobert Norbi szerint a maszkokban található fonálférgek ölnek meg minket, nem a COVID

Nem elég nekünk ez az egész COVID mizéria…úgy önmagában, még kellenek nekünk az összeesküvés-elméletek is. Nyilván ilyenkor ezek is megszaporodnak. Természetesen már mindenki tudja, hogy az oltással mikrochipet ültetnek belénk a gyíkemberek két chemtrailezés között. De valljuk be, hogy ennél azért vannak lényegesen hihetőbbek is, mint például a legújabb, miszerint a steril arcmaszkokon meleg víz hatására apró, mozgó élősködőt vélhetünk felfedezni. Na most, ezzel az a baj, hogy a maszkot tartjuk / gondoljuk a vírus elleni védekezésünk alappilléreként. Senki sem szeretne parazitákat az arcába.

A témával kapcsolatban több videó is született és az ilyenre fogékonyak csoportjában ezeket rendre meg is osztották. Szerintük ez egy fonálféreg, mely a leheletünktől aktiválódik és tüdőgyulladást okozhat.

Idő közben kiderült, hogy ennyire nem drasztikus a helyzet. Ezek apró szövetszálak, melyek a gyártás során vagy kicsomagolás után a maszk anyagába kerülhettek. A lényeg, hogy ezek nem férgek, nem nanorobotok és a hőmérsékletváltozás vagy a statikus elektromosság hatására kezdenek mozogni.

Ezek a szálak teljesen ártalmatlanok. Ezrével lélegezzük be ezeket naponta és az immunrendszerünk köszöni szépen, de megbirkózik velük.

Akkor van gáz, ha egy híresség is bedől ezeknek. Nálunk Schobert Norbi volt az, aki egy videóban beszélt arról, hogy a maszkokban fonalférgek vannak, melyek tüdőgyulladást okozhatnak.

„Ami jó tanács és most láttam a neten 1-2 dolgot, és mindenképp azt javaslom nektek, hogy a maszkokat minden este tegyétek bele egy pohár lobogó, forró vízbe, és főzzétek ki, vagy akár a mikrosütő is alkalmas erre (…), egy pohárban három percet benn van a mikróban, mert tudjátok jól, hogy a leheletünktől és a baktériumoktól ilyen fonalférgek keletkeznek, aztán lehet hogy nem is a covidban patkolunk el, hanem egy maszkból visszalélegzett ilyen férges tüdőgyulladásban.”

Mesélte a Norbi a 1,2 millió követőjének.

Itt jegyeznénk meg azt, hogy ezeket a maszkokat nem kell kimosni. Amúgy is ki kellene dobni egy használat után. A szövetmaszkokat persze ki lehet, és ki is kell mosni. Az más tészta ugye.

Persze a fitneszguru is rájött arra, hogy ezt a dolgot “benézte”. Egy új Facebook bejegyzésben megmagyarázza, hogy őt is megtévesztették ezek a netes álhírek.

„Természetesen én is besz*rtam a férges maszkvideóktól itt a face-en. Az orvosok szerint hülyeség, esetlegesen elektromosan magnetizálódnak a mikroszálak. Az utóbbi hihetőbb. Egy biztos: Este főzd ki a maszkod (szövet maszk) , vagy használj naponta eldobandó steril maszkot. Szerintem miért? Egész nap beleliheged a nyálad, orrváladékod, izzadtságod. Ez erjed. Totális baktérium és virus tenyészet. Ezt napokig visszalihegni a szájszaggal nem hiszem, hogy előreviszi az immunrendszered. Viselj maszkot, de tisztát! Bugyit, alsógatyát se cool napokig mosás nélkül hordani. Ugye?” – mentette, ami menthető.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏