„Sz.pd le magad, te hülyegyerek” – repkedtek a poharak, orbitális balhé tört ki a villában, csak erős idegzetűeknek ajánljuk! – videó (18+)

Ahogy a ValóVilág szombat esti összefoglalójában láthattuk, újra egymásnak feszültek a játékosok egy buli alatt. Kezdetben VV Dani akadt fenn azon, hogy VV Virág – akivel még nem döntötték el, hogy milyen kapcsolat is fűzi őket egymáshoz – és VV Moh az asztalon táncoltak, majd állítása szerint egy csók is elcsattant, bár ezt más nem látta rajta kívül. Ebből akkora veszekedés lett, hogy végül Virág törni-zúzni kezdett a villában, csak úgy repkedtek a poharak.

A balhéba ezután becsatlakozott VV Renátó is, aki együtt tudott érezni Danival, mivel neki is rosszul esett, amikor VV Bálint korábban tett egy megjegyzést VV Frura. Renátónak ugyanis nagyon tetszik Fru, így rosszul esett neki Bálint kijelentése. A félreértett mondat miatt pedig pattanásig feszültek az idegek a villában és egymásnak estek a lakók.

‘Sz.pd le magad te hülyegyerek” – üvöltött rá Mohra Renátó, viszont ez még csak a kezdet volt. Ha Ön is látni szeretné, hogy estek egymásnak a játékosok, akkor a következő videóban megnézheti:

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏