Szabó Zsófi kitálal! – Szívszorító vallomá a válásáról

Mint írtuk, Szabó Zsófi az Instagramon írta ki, mi történt a magánéletében.

Szabó Zsófi műsorvezető pénteken reggel az RTL Klub Reggeli című műsorában elmesélte:

– A férjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt.

– Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem – mondta Szabó Zsófi. Férjével két különböző világot képviseltek, felmerül a kérdés, hogy akkor ez miért kellett nekik: Mert szerelmesek voltunk egymásba – mondta a szép tévés.

– Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy felség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább – mondta Szabó Zsófi, azt is hozzátéve, hogy a döntést ő hozta meg.

– Soha nem kifele éltünk, meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség – mondta Szabó Zsófi a reggeli műsorban., amelyet itt videón is megnézhet:

HtmlCode

n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}”>

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏