Szívdöglesztő férfiak, akik nagyon sokáig nőként élték életüket!

2015-ben Hollandia következő toppmodellje versenyen Loiza Lamers-et koronázták meg, aki az első transznemű versenyző, aki ilyen típusú versenyt nyert. Ez a győzelem a divat történetének egy mérföldkövét jelentette, ami teljesen megváltoztatta a szépség ideálját. Ilyen típusú férfiak és nők gyakran jelennek meg divatlapok borítóin, valamint a kifutón és a világ minden táján.

Összegyűjtöttünk 9 hihetetlen történetet a transznemű emberekről, akik megváltoztatták a hagyományos szépség fogalmát!

Balian Buschbaum.

2007-ben Yvonne Buschbaum, az olimpiai német gerelyhajító bejelentette, hogy visszavonul, mert nemi átalakító műtéten megy át. 2013-ban Balian Buschbaum néven mutatkozott be a nagyvilágnak a “Dancing With The Stars” show német verziójában. Fotói egyre többször jelennek meg a divatlapok címoldalain.

Chaz Bono.

Bono neve ismerősnek hangzik, nem igaz? Ez azért van, mert Chaz Bono, Sonny Bono és Cher egyetlen gyermeke! 1969-ben született Chastity Bono néven, de kisfiúként jelent meg a szülei komédiás show-jában. 2000-ig színészként, íróként és médiaigazgatóként dolgozott. Majd 2008-ban hajtották végre rajta a nemváltó műtétet.

Buck Angel.

Buck Angel egy élő legenda és egy ikon az LGBT közösségében! Susanna névvel született, és profi női modellként dolgozott, de volt egy nagy titka, amit mindenki előtt rejtegetett. A nemi zavartság nyomása nagyban befolyásolta személyiségét. 2007-ben Buck-ot az év “A felnőtt videók transzszexuális előadója” díjazottjaként koronázták meg. Jelenleg saját felnőtt filmgyártó céget működtet, de modellként, oktatóként és íróként is dolgozik.

Lucas Silveira.

Lucas Silveira egy kanadai rockzenész és zeneszerző, aki lánynak született (Lilia Silveira). 2004-ben Lucas átoperáltatta magát, jelenleg pedig a Cliks rock zenekar frontembere és egy LGBT aktivista. 2010-ben Silveira lett az első transzszexuális férfi, aki a kanadai Premier Music Magazin szerint elnyerte a legszexibb kanadai férfi díjat.

Katasztrófa.

Rocco Kayiatos, akit mindenki csak “Katasztrófa” néven ismer, amerikai rapper és producer. Karrierje sok évvel ezelőtt kezdődött, még 1998-ban, amikor Rocco megnyert egy ifjúsági költőversenyt. A hip-hop műfaj első transznemű művésze. Jelenleg színészként és modellként is dolgozik.

Jamie Wilson.

Jamie Wilson egy 20 éves vidéki zenész, aki 18 éve még nőként élt, mielőtt átoperáltatta magát. 2 év edzés és hormonterápia után Jamie felismerhetetlen lett. Most egy ígéretes férfi modell, aki már megjelent a Candy magazin borítóján, valamint számos férfi fehérnemű márka reklámjában is.


Thomas Beatie.

Thomas Beatie nemzetközi figyelmet kapott, mint a világ első “terhes” férfija. Mivel a felesége terméketlen volt, Beatie úgy döntött, hogy megtartja női nemi szervét, hogy kisbabájuk lehessen. 3 gyermekük van, akiket egymaga hozott világra. Jelenleg Thomas Beatie a transznemű és szexualitás kérdéseinek szószólója.

Évolution ? #SS10

Thomas Beatie (@thomassecretstory10) által megosztott bejegyzés,


Aydian Dowling.

Nehéz elhinni, de ez a szakállas, tetovált szépfiú valójában lánynak született, és csak 8 éve él férfiként. Aydian, YouTube-csatornát is indított átváltozásához és testépítéséhez. 2015-ben világszerte elismerték nevét, amikor a “Men’s Health Ultimate Guy” versenyen bekerült az 5 döntős közé. Sajnos nem ő került a Men’s Health magazin borítójára, de biztosak vagyunk benne, hogy ez csak a modellkedési karrierjének kezdete volt!

Ben Melzer.

Ben 1987-ben született Yves Melzer néven, de mindig kényelmetlenül érezte magát a testében. 23 éves korában nemi átalakító műtéten esett át. Most már jól ismerik a divatvilágban, mivel ő volt az első transznemű, aki szerepelt a férfi egészségügyi magazin európai borítóján. Az elmúlt néhány évben Ben számos divatfotózáson vett részt, ahol nagy márkák és tervezők ruháit reklámozta. Az NBC News-nak azt nyilatkozta: “Most úgy érzem magam, mint egy normális ember. Mintha Yvonne soha nem is létezett volna.


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏