Te sem fogod eltalálni, hogy hány éves ez a nő

Az emberek már megszokták, hogy a modellek általában 20 év körüliek, és teljesen kiégtek már.  A képen látható nőről első ránézésre mi jut eszedbe? 20-30 vagy 40 éves lehet? Nyugi, egyik sem talált, a valóság ennél kicsit másabb.

A képen látható nő Yasmina Rossi, aki már 59 éves!! Francia, de New Yorkban él.A legtöbb ember nem hisz neki, ha elmondja a korát, pedig már 2-szeres nagymama, és 59 éves.  A húszas éveiben kezdte ő is a modellkedést, 2012-ben egy karácsonyi reklámban szerepelt, ami meghozta neki az igazi sikert, és azóta mindenki őt akarja.

tete2

 

tete3
Ha megkérdezik tőle, hogy mégis hogyan csinálja ezt, miként ennyire gyönyörű , akkor egy nagyon egyszerű dolgot mond. Azért egyszerű, mert valóban nem bonyolult.Egészséges táplálkozás, és sportolás. Ez a kettő annyira lelassítja a sejtek öregedési folyamatát, hogy akár az emberek még 60-70 évesen is fittek és szépek lehetnének.

tete4
Nincs nagy titkom. Már azóta organikus zöldségeket és gyümölcsöket eszem, amikor még ez egyáltalán nem volt divat. A bőröm rendszeresen hidratálom, olajjal, és repce olajat kenek a hajamra. Hetente egyszer kristálycukorral és olíva olajjal kenem be a bőröm egy ideig. Mindennap eszem avokádót, és halat, vagy szerves húst.

Ez a nő a példaképem! Felhívja a figyelmet arra, hogy a helyes táplálkozás, és a rendszeres testmozgás megváltoztathatja az ember életét!

tete5
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏