Több, mint 10 millió forintot kérnek el a Louis Vuitton legújabb kiegészítőjéért – Te adnál érte ennyit?

Az évek során több, abszurd divattrenddel is találkoztunk már, melyek teljesen kiverték a biztosítékot. Persze ez nemcsak a megjelenésre vonatkozik, hanem a ruhadarabokra és kiegészítőkre is. A nagy divatcégek folyamatosan versengnek egymással, hogy ki tudja a legjobb kollekciót piacra dobni, ám előtte több divatbemutatón is megjelennek, ahol bemutatják a palettájukat.

Ezek a rendezvények a civil emberek számára, szó szerint borzalmasak, mert rosszabbnál-rosszabb “ruhakölteményeket” és kiegészítőket vonultatnak fel modellek segítségével. Tudjuk, hogy a bemutatók lényege nem a modellek megjelenésén alapszik, de amikor meglátjuk, hogy egy múmia testű, melankolikus arcú nő/férfi vonul végig a kifutón, akkor elszörnyűlködünk. Ha a bemutatott ruhák, kiegészítők önmagukban nem lennének elég botrányosak, akkor majd azok lesznek, amint meghallod mennyibe kerülnek. Egy-egy béna szettért, több tízezer dollárt is elkérhetnek, amiket egyébként közel sem lehet az utcára felvenni, mert annyira kilóg a sorból.

Mondjuk amúgy sem sokan engedhetik meg maguknak, hogy a nagy divatcégek által tervezett ruhadarabokat és kiegészítőket viseljék. Kell egy megfelelő anyagi háttér ahhoz, hogy az ember például Prada, Gucci, Chanel, Michael Kors, Louis Vuitton…stb…stb termékeket vásárolhasson magának.

Bár valószínű a józan paraszti ésszel gondolkodó ember, soha az életben nem áldozna ennyi pénzt, ilyen termékekre, főleg, ha még bugyután is néz ki. Januárban mutatták be a Louis Vuitton őszi és téli férfikollekcióját Párizsban, mely egyébként nagy sikert aratott.

Az egyik férfi egy furcsa alakú táskával vonult végig a színpadon, ám csak akkor vált felismerhetővé annak formája mikor közelebb került a kamerához.

A modell egy repülőgép alakú táskát szorongatott a kezében. Persze nemcsak annak látványa, hanem ára is leejtette az emberek állát. Mint kiderült a luxuskategóriás táska 11,8 millió forintot kóstál vagyis ennyi pénzt kellene egyben kiperkálnia annak, aki efféle kiegészítővel szeretne villogni.

Fogalmunk sincs, hogy egy ilyen kicsi és fura alakú táskában, hogyan lehet normálisan elpakolni, de gyanítjuk, hogy nem pakolásra tervezték. Ennyi pénzért bármi más, hasznosabb dolgot is lehetne venni.

Te kiadnál érte ennyi pénzt?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏