Törpe malacot kaptam Karácsonyra. 2 év alatt ez lett belőle

Minden álmom egy apró kis röfögő törpe malac volt, ezért éveken át rágtam anyukámék fülét, hogy kaphassak egyet.. Számos furfangos dolgot bevetettem, értve ez alatt azt, hogy egy csomó videót mutattam nekik, melyek megmutatták, hogy mennyire okosok a malacok, – érdekesség : a malacok olyan értelmi szinten állnak körülbelül, mint egy németjuhász kutya – tudnak trükköket , és szinte bármire megtaníthatóak, főleg ha finom falatokkal vannak ösztönözve erre. Eltelt 2 év mire kaptam karácsonyra egy törpe malacot.. Nem lehetett túl drága, mivel ismerem édesapámat, hogy milyen is ő ha arról van szó, hogy neki költekeznie kell..

A következő képsorokon nem ér nevetni, pedig tudom, hogy lesz aki sírva fog nevetni, hogy mennyire ciki dolog történt velem :DJa a kis drágaság neve : Molly..

1

2 esztendő elteltével állítólag elérte a végleges nagyságát, ami a leírások szerint 6 kiló és 30 cm marmagasság.. Az én kis Mollym mintha egy kicsit deGÉNerált lenne?!!

2

 

3

A növekedésben csak 3 évesen állt meg, amikor elérte a 130 kilós verseny súlyát, ami nem is rossz egy törpe malackától, ugye?! 😀

4

Ön nemet tudna mondani egy ilyen édes szempárnak? :)) Mi nem…

5
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏