“Túlságosan ronda vagy ahhoz, hogy szeretni tudjalak” – mondta egy férfi ennek a lánynak. Figyeld mit tett!

A lány egy teljesen ártalmatlan betegségtől szenved, amelytől kinézete nem mondható hétköznapinak. Ez egész életére rányomta a bélyegét, állandóan bántották, is visszautasították különc kinézete miatt. Figyeld mit tett, ami miatt az egész élete megváltozott!

Lexy Harford egy nem túl esztétikus, de ártalmatlan betegségtől szenved kiskora óta. Tűzfoltja van. Mi is a tűzfolt? (Naevus flammeus) A születéskor már látható, kékes vörös vagy élénkvörös folt, amely lapos, a bőr szintjében lévő fejlődési rendellenesség. A korral egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben halványodik, felszínén néha apró, vöröses csomók képződnek. Gyakran az orrgyökön, a szem környékén, tarkótájon látható. A tűzfolt kezelése igen nehéz, a legjobb kozmetikai eredményt az argon- vagy festéklézerrel történő beavatkozással érhető el. A halványabb elváltozások jól kendőzhetők vízálló, bőr színének megfelelően kiválasztott fedősminkkel.

Lexyt már egész fiatalon érték atrocitások a bőrelváltozása miatt. Osztálytársai legtöbbször vörös képűnek csúfolták, és kerülték a társaságát. Gyermekkorban nagyon élesen rajzolódnak ki a társadalmi különbségek. Ha valaki egy kicsit más, mint az átlag, azt a legtöbb helyen kiközösítik, bántják a külsejéért, rosszabb esetben meg is verik.
tul
Több srác is visszautasította Lexyt, arra hivatkozva, hogy túl ronda, hogy szeressék. Ez egy nő számára több, mint sértő. Vérig sértették, az egyébként is érzékeny lelkületű lányt.

Az Imgur nevű közösségi oldalra feltöltötte a képét, ezzel a címmel: Tényleg annyira ronda vagyok, hogy engem képtelenség szeretni?

Egy óra alatt, csaknem 100 ezer like és megosztás érkezett a képéhez, és szinte minden férfi – kivéve a trollok – egyhangúan kivételesnek nevezték az elváltozása miatt. Sőt voltak, akik egyenesen azt mondták, hogy az a folt annyira különlegessé teszi őt, hogy nekik azonnal kell a lány..
Belegondolva az egészbe, én is azt gondolom, hogy nagyon különleges ez a folt, és tényleg széppé varázsolja őt.

tul2
Egyetértesz?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏