Új családtaggal bővült az Emilio família: Tina kis híján szívinfarktust kapott, amikor megtudta a nagy hírt

A családanya mit sem sejtve várta otthon a férjét, amikor az egy hatalmas dobozzal állított haza.

„Nagy meglepetés ez mindenkinek, ez egy nagy ajándék Tinának. Tudom, régóta vágyott rá, ezt szerette volna már nagyon régóta. Tina először azt hitte, csak ugratom és egészen más van a dobozban, mint amiről árulkodik. Természetesen nem kellett csalódnia, végre megkapta Gizit” – mondta Emilio, aki a feleségét azzal a robotporszívóval lepte meg, amelyre az hónapok óta áhítozott.

Emilio meglepte feleségét egy robot porszívóval

„Kis híján szívinfarktust kaptam, amikor megláttam a dobozt. Egyúttal volt bennem egy kis félelem, hogy nem is azt rejti, amit sugall. A neten annyi ilyen vicces átverést láttam már, Emilióból pedig kinéztem, hogy ugrat egy kicsit. Jobbnak láttam leülni, nehogy előugorjon valami a dobozból és elájuljak” – mondta nevetve Tina, aki megkönnyebbült, amikor kiderült, a doboz valóban a régóta vágyott takarítóeszközt rejti.

„2150-ig le vagyok kötelezve Emiliónak, s nem tudom elmondani, mennyire boldog vagyok! Nagyon vágytam erre a porszívóra, mindig csak ábrándoztam róla, de az, hogy megkaptam… nem találok szavakat! Gyönyörű, csodálatos, a világ legjobb férje Emil, de most már Gizike is hű társam lesz, madarat lehet velem fogatni!” – áradozott Tina, aki kis híján elsírta magát örömében. Férje kapva kapott az alkalmon, így amikor Tina megkérdezte, mivel hálálhatná meg Emilio figyelmességét, ő is előállt régi nagy vágyával.

„Továbbra is nagyon szeretnék még egy fiú gyermeket, aki továbbviszi a nevemet. Persze, ez a porszívótól független vágyam. Adtam három nap gondolkodási időt Tinának, bár tudom, ő ebben a témában nem ilyen lelkes” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏