Váratlan bejelentés !Eltűnt Müller Cecília?

Országos tisztifőorvosként mindennap látjuk a képernyőn, ahogy beszámol az aktuális koronavírus-helyzetről, majd néha szabadon életvezetési praktikákat oszt meg

Müller Cecília az ország nagymamája. Bár egy egész ország várja nap mint nap Müller Cecília szokásos tájékoztatóját, immár egy hete nem jelent meg az országos tisztifőorvos a képernyőkön, legutoljára pontosan december 8-án lehetett látni.

A Telex szerette volna megtudni, hogy mostanában miért nem jelenik meg a nagyközönség előtt az országos tisztifőorvos, de sem a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), sem az operatív törzs sajtóosztálya nem adott választ a kérdésre. Úgy tűnik tehát, hogy nem mostanában tudjuk meg, hogy Müller Cecília szabadságon van-e, ráadásul ez elég személyes információnak számít. A hivatalos válaszban csak az szerepel, hogy az országos tisztifőorvos tartózkodása a kameráktól nem befolyásolja a tájékoztatást, mivel Müller Cecília előadásában is ugyanazok az információk hangozhatnának csak el, legfeljebb az előadásmódja lenne más.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏