loading...

Vége a megtévesztésnek: egy Instagram-oldal lerántja a leplet a hírességek ‘tökéletes’ fotóiról

A közösségi oldalak korában egy kicsit mindannyian jobban szeretnénk kinézni, mint a valóságban. Ehhez a különféle képszerkesztő programok is egyre inkább a segítségünkre vannak, hiszen csupán pár kattintás árán elbúcsúzhatunk a tokától, a széles comboktól, vagy épp kerek feneket varázsolhatunk magunknak, ha a helyzet úgy kívánja. Márpedig az Instagram legnépszerűbb modelljei esetében a helyzet elég gyakran úgy kívánja, amit mi sem bizonyít jobban, mint a @beauty.false nevezetű Instagram oldal által összeállított fotók, amik egyértelműen megmutatják, hogy mennyire távol állnak a valóságtól kedvenc sztárjaink szexi Insta-fotói.

1. A tökéletes pózolás minden Instagram fotó alapja. 2. Hová tűnhetett a feneke?! 3. A push-up melltartók tényleg csodára képesek. 4. Az ausztrál fitnesz-modell, Laura Amy az Instagram-on és a valóságban. 5. Szintén ő, egy másik szemszögből. 6. Khloé Kardashian is szereti “felturbózni” kicsit a képeit. 7. Egy jó smink csodákra képes. 8. Ausztrál modell lány (@indithew_) az Instagramon és személyesen. 9. Ezért nem szabad, hogy a mai fiatalok az Instagram-modellekhez hasonlítgassák magukat. 10. Kylie Jenner az Instagramon és a valóságban. 11. Igen, ez ugyanaz a lány. 12. Őszintén szólva, erre már nehéz szavakat találni. 13. Az Instagram és a durva valóság. 14. Ez már felér egy kisebbfajta varázslattal. 15. A tökéletes perspektíva csodája. 16. Tana Mongeau az interneten és a valóságban. 17. A Glamour-modell Anastasia Kvitko az interneten és személyesen. 18. Az ausztrál valóságshow-sztár, Zara Mcdermott az interneten és a valóságban. 19. Hová tűnhetett a vékony arc?! 20. Ezek a lányok valószínűleg nagyon bíznak benne, hogy soha-senki nem látja meg őket a valóságban.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

16 ember, akiről még saccperkábé sem lehet megmondani, hogy hány éves

Gyakran előfordul, hogy egyes személyekre nézve egyszerűen lehetetlen megállapítani azok életkorát. Ilyenkor minél tovább nézzük …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?