loading...

Végstádiumú rákos beteg volt, és egyetlen olaj kiűzte szó szerint a rákot a testéből

4. stádiumú veserákja volt, az orvosok szerint csak napjai voltak már hátra, amikor elkeseredésében egy utolsó útra vette rá magát.

2014 augusztusában diagnosztizálták a katonaként dolgozó Lindánál a 4. stádiumban lévő veserákját, amely már 2 helyen is áttétet képzett. Amikor megtudta nem hagyta magát el, és végig kitartott az mellet, hogy megfog gyógyulni, mivel élni akar. 5 gyermek édesanyjaként, valamint további 15 unokája mellet nem engedhette meg magának, hogy elvigye a rák.
Az utolsó útja során megismerkedett egy alternatív gyógyásszal, aki bevezette a kanabiszolaj gyógyító hatásának rendkívüli hatásainak rejtelmeibe. Első körben egy 45%-os THC kivonattal kezdte a kezelést az orvos, majd miután ez gyengének bizonyult felemelték az adagot 85%-ra.
Meglepődtek az onkológusok, mivel  2014 decemberére, a tüdeje teljesen tumormentessé vált, majd további 1 hónap kezelés után a veséjéről is eltűnt a daganat.
A Journal Molecular Cancer tanulmányai bizonyítják, hogy a tetrahidrokannabinol ( thc ) és a különféle kannabinoidok meggátolják a rákos sejtek szaporodását, és a meglévőket teljesen eltűntetik.
A rákos sejtek valójában öngyilkosságot követnek el a kannabinoidok hatására.
Linda Morando 2015 január 15.-én az alábbi státuszüzenetet tette ki a facebookjára : Kedves ismerőseim! Végre teljesen rákmentes vagyok!! Hurráá, élhetek!!
2015 május 11.-én egy újabb vizsgálat erősítette meg, hogy Linda továbbra sem rákos, és teljesen gyógyult.
A szerk. : A rák egy olyan betegség mint minden más gyógyítható betegség, azonban mintegy évi 600 milliárd dollárt hoz a ” konyhára ‘ a rákos betegek gyógykezelésével kapcsolatos gyógyszerek eladásának az ÁFÁJA. Sajnos ki lehet mondani, hogy túl sok pénz van abban, hogy ha egy ember rákos, hiszen elkeseredettségében nincs az a pénz amit ne adna ki a gyógyulás reményéért.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?