VIDEÓ! Ezért ne fogadj el semmit idegenektől! Egy anyuka videóra vette lánya szenvedését, akinek beledobtak valamit az italába

Kis híján az életével fizetett az italért. A 18 éves lány kórházba került, miután egy buliban valaki beledobott valamit az italába. A lány anyja videóra vette, hogy mit művelt gyermekével a szer.

18. születésnap

A nagykorúság minden ember életében különleges pillanat. Nem meglepő, hogy minden tinédzser igyekszik egyedivé tenni a 18. születésnapját. Hasonló volt a helyzet a brit születésű Millie-vel is. A lány elment a barátaival egy szórakozóhelyre iszogatni, hogy megünnepeljék a lány 18. szülinapját.

A bulit azonban elrontotta egy kétes eredetű ital. A lány hanyagul beleegyezett, hogy egy idegen meghívja vodkás limonádéra. A születésnapos csak pár kortyot ivott belőle. Érezte, hogy valami nem stimmel az itallal. Indokolatlanul erősnek tűnt.

Ez a pár korty is elég volt ahhoz, hogy megváltozott tudatállapotba kerüljön.

“Alig ittam pár kortyot belőle. Nagyon erősnek éreztem és nem jött be. 10 perc múlva már hőhullámaim voltak.”

A 18 éves lány érezte, hogy a teste egyre kevésbé engedelmeskedik neki. Kiment a szórakozóhelyről a friss levegőre. Ekkora már a látásával is gondok voltak.

“Tudtam, hogy valami nincs rendben. Dadogtam és motyogtam. A barátaim felhívták a nővéremet, aki bevitt a kórházba.”

Millie az intenzív osztályra került. Édesanyja rémülten figyelte, hogy mi történik a lányával, amit videóra is vett.

Az orvosok vizsgálatai szerint az italban két különböző veszélyes anyag is volt. Az egyik elkábította, a másik pedig lebénította.

Millie édesanyja abban reménykedik, hogy a videót látva többen is meggondolják majd, hogy idegenektől fogadjanak el bármit is.

“Ha ez a videó csak egyetlen embert is megment, akkor megérte. Semmi sem készíthet fel arra, hogy egy ilyesmit átélj vagy végignézz. Ijesztő. Olyan volt, mint egy megszállottat látni. Soha életemben nem láttam hasonlót.”

Az esetet jelentették a rendőrségnek és a szórakozóhely tulajdonosainak is.

Millie felépült és jól van.

Soha ne fogadj el italt idegenektől.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏