loading...

10 dögös tanárnő, aki túlságosan is komolyan vette a diákfiúk “tanítását”

Az emberek általában kivétel nélkül felemelik a hangjukat a fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális bűntények ellen, akad azonban egy valami, amiről nagyban megoszlik a közvélemény. Ez a valami pedig nem más, mint a tanárnő – diákfiú kapcsolat, mely mind a mai napig heves vitát képesek kiváltani az emberekben. Az alábbiakban a történelem 10 legdögösebb (emiatt) börtönbüntetésre ítélt tanárnőjét gyűjtöttem össze, akik mi tagadás… kissé túlságosan is szívükre vették a diákfiúk ,,tanítását”. A cikk második oldalának alján szavazhattok is, hogy nektek személy szerint mi a véleményetek erről az egészről…

1. Sarah JonesA ohioi kollégium 27 éves tanárnőjét egy 17 éves diákjával kapták rajta, tanítás közben. A nőt letartóztatták és eltiltották a tanítástól. Szabadlábra helyezése után elvált férjétől és a mai napig is folytatja kapcsolatát az immár nagykorú ex-diákjával.
2. Hope JacobyA 23 éves fizika tanárt a tanév utolsó tanítási napján tartóztatták le, amikor is két diákjával kapták (14 és 17 éves) rajta az iskola szertárában. A fiatal tanárnő azzal próbált védekezni a bíróságon, hogy csak a fizikát próbálta oktatni a diákjainak…
3. Lindsay MassaroA tanárnő 26 éves volt, amikor a saját kocsijában kapták rajta, amint éppen egy 15 éves diákjával mélyítette el a biológiai ismereteiket. A tanárnőt a srác édesapja buktatta le, aki szólt is a rendőröknek, ám a bíróságon már a tanárnő mellett tanúskodott, elmondása szerint ugyanis utólag rájött, hogy teljesen normális, ami történt.

A srác helyében biztos zabos lennék a faterra… 😛
4. Lisa GlideA 35 éves Lisát 1 év letöltendő börtönbüntetésre és 5 év próbaidőre ítélte a bíróság, miután 2009-ben kétszer is nemi kapcsolatot létesített az akkor 17 éves diákjával. A fiú és a tanárnő is többször kihangsúlyozta, hogy a srác kezdeményezte a kapcsolatot, ám ez sem mentette meg őt a börtönbüntetéstől és a tanári karrierjének végétől.
5. Carrie McCandlessCarrie-t 45 nap börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A tanárnő egy osztálykirándulásra vitte éppen a diákjait, amikor is azok leitatták őt, melynek eredményeképpen végül összegabalyodott az egyik 17 éves diákjával.
6. Amy McElhenneyAz Miss Texas-ból lett spanyol tanárt bírósági úton fosztották meg tanári képesítésétől, miután szexuális kapcsolatot létesített egy 18 éves diákjával. Börtönbüntetés nem járt érte, hiszen a diák már nagykorú volt, ám a törvények szigorúan tiltják, hogy bármilyen kapcsolat is legyen tanár és diák között, így azonnal eltiltották őt a tanítástól.
7. Michelle PrestonMichelle a kansasi Shawnee Mission középiskola egyik tanárja és egyben a pompomcsapat vezetője volt. Munkaviszonyát azonban egy felfüggesztették és gyorsított eljárásban bíróság elé állították, mert három (16 és 17 év közötti) diákjával is ‘túlságosan közeli’ kapcsolatba bonyolódott. A róla készült meztelen fotók buktatták le, melyeket a diákok töltöttek fel az internetre. Hálátlan suhancok!
8. Pamela Rogers TurnerAz általános fizikatanár 27 éves volt, amikor egyik óra közben rajta kapták őt egy 13 éves diákjával. A nőt 9 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, illetve 8 év felfüggesztettet is kapott a tettéért. A 9 hónap letöltése után azonban ismét összegabalyodott a tanulóval, így végül a maradék 8 évet is le kellett ülnie.
9. Amy NorthcuttAz akkor 26 éves Amy-t és 27 éves férjét egyaránt börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután a házasságuk izgalmasabbá tétele végett egy harmadik, 16 éves diákot is megpróbáltak bevonni a nemi életükbe. Ez végül nem sikerült, ám az általuk küldött SMS-ek végül lebuktatták őket, amiért börtönbüntetésre és nagyon komoly pénzbírságra ítélték őket.
10. Debra LafaveA floridai tanárnőt, Debra Lafave-t 2004 nyarán tartóztatták le, miután a rendőrségnek megalapozott gyanúja volt rá, hogy szexuális kapcsolatot folytat egy 14 éves diákjával. A bíróságon végül a tanárnő is elismerte a tettét, aki a floridai törvények miatt végül nem kapott börtönbüntetést, de három év házi őrizetre és 7 év próbaidőre ítélte őt a bíróság.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

19 izgalmas tény, ami biztos, hogy téged is meg fog lepni

Mindig rádöbbenünk, hogy megannyi dolog van még, amiről nem volt fogalmunk. Tudtad például, hogy egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?