loading...

16 humoros szülő, aki mellett véget nem érő nevetés az élet

Egy ember szülővé válása sosem könnyű feladat. Óriási felelősség kerül a vállunkra, melynek következtében már nem csak magunkért, hanem egy másik emberi életért is felelősséggel tartozunk. Bármennyire is nehéz azonban ez az időszak, nem szabad elveszítenünk a humorérzékünk és a jókedvünk, hiszen ezek teszik igazán széppé ezt a világot. Az alábbi szülők szerencsére még hosszú évek múltán sem fogytak ki a humorból, legnagyobb húzásaikkal pedig természetesen a gyermekeik is szívesen dicsekednek a különféle közösségi oldalakon, melyeken keresztül most mi is bepillantást nyerhetünk kicsit ezekbe a nem mindennapi kunsztokba… 😛

1. ,,Megkértem a szüleimet, hogy készítsenek egy selfie-t, majd miután napokig nem válaszoltak, egyszer csak ezt a levelet kaptam postán…”
2. ,,Apukám azt mondta, hogyha egyszer végre elköltözöm otthonról, a kutyájuk fogja megkapni a szobám. Pár nappal a költözésem után, ezt a képet küldte a fater…”
3. ,,Megkértem édesanyámat, hogy vegyen pár fekete pólót nekem, de szerinte azok túl unalmasak, szóval hazaállított ezekkel…”
4. ,,Disneyland-ből küldtük az alábbi képet a szüleimnek, mire ők a következő fotóval válaszoltak…”
5. ,,Étterembe vittük a szüleimet…mi tagadás…nincsenek hozzászokva.”
6. ,,Megszökött egy rab a közeli börtönből, ezért megkértem a szüleimet, hogy legyenek különösen óvatosak, zárják rendesen az ajtókat. Azt mondták, minden rendben van, majd mellékelték a következő képet…”
7. ,,Életemben először próbáltam vezetni édesapám mellett…aki ezért igyekezett a lehető legjobban bebiztosítani magát. Bár az motorcsónakos mentőmellényt, már túlzásnak éreztem…”
8. Amikor a szép szó már nem használ… 😀
9. ,,Megígérték, hogy nem kivételeznek egyikünkkel sem, és mindenki igazságosan fog ajándékokat kapni karácsonyra. Hááát a kis Rosie zoknija, mintha egy cseppet nagyobb lenne…”
10. ,,Megtalálták a legjobb képkeretet a tablófotómnak…”
11. ,,Egy iPad-et szerettem volna karácsonyra…mi tagadás, volt meglepetés bőven…”
12. Apuka kissé félti a kocsiját… 😛
13. ,,Miután édesapám megnézte a Cápa című filmet, úgy döntött, hogy a kreativitását felhasználva készít valami egyedit az unokának…bár a pici már nem volt annyira elragadtatva…”
14. Élete első randevújára készült a kislány, az apuka kapva-kapott az alkalmon, hogy készítsen egy remek és emlékezetes családi fotót… 😀
15. ,,Elköltöztem a barátnőmékhez, majd egy hét múlva hazalátogattam. Legnagyobb meglepetésemre, a szüleim az összes rólam készült fotót kicserélték a kutyájukra…”
16. ,,A kishúgom és a barátnői szórakoztak kicsit az emeleten, majd elküldték ezt a lent söröző apukáknak, akiknek több se kellett hozzá…”

forrás

loading...

Ezt láttad már?

18 zseniális találmány, amiért bármennyi pénzt hajlandóak lennénk kifizetni

Zseniális találmányok nemcsak az ipari forradalom alatt születtek ám! Itt van néhány innovatív, ötletes cucc …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?