loading...

18 ‘tipikus női fotó’, ám ezúttal férfi főszereplőkkel rekonstruálva

Manapság már senki sem lepődik meg egy-egy csücsörítős-fenék kitolós női Instagram fotón. Annál nagyobb a katarzis azonban, amikor a férfiak próbálják meg ezeket rekonstruálni, a sajátos, kétségkívül hozzájuk illő körülmények között. Az alábbiakban is ez történt, az így született jópofa paródiákat pedig egyszerűen lehetetlen nem megmosolyogni…?

1. Az építkezés szépe. 2. Egy fárasztó nap után. 3. Nőket megszégyenítő pózolás… ? 4. Esti pletykálkodás egy pohár bor mellett. 5. Az elengedhetetlen mezőn-piknikezős fotó. 6. És persze a hideg téli estén könyvet olvasós. 7. Készülődés az esti bulira. 8. Egy nőnek nem elég szépnek lennie, jól is kell tudni sütni-főznie. 9. Ilyen egy igazán erős és független nő. 10. Vízparton ugrálós kép a legjobb barátnőkkel. 11. Minden körülmény között gyönyörű. 12. Kis hableány. 13. Amikor valami új és érdekeset találnak a barinők. 14. Néha kell egy-két szomorú, magányos, virágokkal megspékelt fotó. 15. Közösen élvezik a jó időt. 16. A sípályák démonja. 17. Bátor, felszabadult és független. 18. Mint mindig: fő a stílusosság…? forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 izgalmas tény, ami alapjaiban változtatja meg a világnézetedet

Bár a minket körülvevő világ legtöbbször egészen kézenfekvőnek tűnik, a valóságban azonban olykor még a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?