loading...

20 ember, aki nyilvánvalóan sosem fog már felnőni teljesen

Bármilyen idősek is vagyunk, mindig ott él bennünk az a rosszcsont kölyök, aki fiatalkorunkban voltunk. A különbség csak annyi, hogy bármennyire is próbál előtörni, mi mindent megteszünk, hogy elnyomjuk, elvégre mégiscsak felnőtt emberek vagyunk. Az alábbi emberek azonban nem erőlködnek ilyesmivel, inkább hagyják tombolni a bennük lakozó gyermeket, amiből persze meglepően szórakoztató szituációk képesek keveredni…

1. Amikor két jó barát egy munkahelyen dolgozik, annak sosincs jó vége. 2. ,,Vettem egy mini-széket a hörcsögömnek és most mindent együtt csinálunk.” 3. Lesz nagy meglepődés a végén. 4. ,,Teniszezni mentünk a barátommal, de kirakta az ütőmet a táskából és kicserélte egy serpenyőre…” 5. ,,Ezt az üzenetet kaptam a pasimtól…” 6. Egy kanadai kerékpáros GPS nyomkövető segítségével rögzítette az utazását. Az eredmény… 7. ,,A nagyszüleim tévéje tönkre ment, ezért az én régi monitoromat kapták meg, ami viszont nem túl nagy. Ma ezt a képet küldte nekem anyám…” 8. A vezetői engedély még nem a szellemi érettség jele. 9. ,,Kicsim, olyan gyönyörű vagy ma…” 10. ,,Apám azt mondta, hogy kutyát sétáltat a parkban, erre megtaláltam őt egy belvárosi kocsmában…” 11. ,,A barátnőm édesapja küldte ma nekünk ezt a képet…” 12. ,,Azt a k*rva élet…megtörtént! Azt hiszem, Disney-hercegnő vagyok!” 13. Ki mondta, hogy egy múzeumban nincsenek trollok?! 14. ,,Nem engedtem meg a pasimnak, hogy felhozza az új kutyát az ágyba, ezért megsértődött és inkább ő ment le hozzá a földre…” 15. ,,Ma meglátogattam a rokonokat…” 16. ,,A húgomat meghívták egy születésnapi partira a barátnőihez. Találd ki, hogy melyik a húgom…” 17. Valaki Forest Gump jelmezbe öltöztette ezt a mopszot…? 18. Meglátta a benne rejlő lehetőségeket. 19. ,,A legnagyobb eredmény, amit sikerült elérnem az életemben…” 20. ,,Hat sör után megpróbáltok rekonstruálni a Pixar intróját…”

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Régen minden jobb volt?! Valóban jó lenne visszaállítani a sorkötelezettséget?

Régen, mikor még a fiatal férfiakat behívták katonának, egyik szeme sírt a családnak a másik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?