loading...

21 fotó, ami bizonyítja, hogy egyesek bármiben képesek kudarcot vallani

Persze ne akarjunk álszentnek tűnni, hiszen mindannyian napi szinten hibázunk, az alábbi emberek azonban mégis olyan egyszerű feladatokban vallottak kudarcot, melyek láttán tényleg csak szét teszi az ember a karját, és annyit kérdez a képernyőjétől: ,,hogy a f**szban?!”

1. Vajon mennyire tesz jót egy pendrive-nak, ha feltöltjük?! ? 2. Ez valami új kutyafajta lehet. 3. Egy dolgod lett volna… 4. Csernobili kacsa. 5. Ezzel a kanállal több a baj, mint ami első ránézésre látszik. 6. ,,Befoltoztam a járdát, főnök.” – mondhatta nagy büszkén a főnökének. 7. Valakinek nagyon nem volt kedve bajlódni a tökfaragással. 8. Senki sem gondolt rá, hogy esetleg valaki kinyitja majd azt az ablakot… ? 9. Talán elég lett volna, ha a csomagoláson tüntetik fel. 10. Lázadó fák vagy kétbalkezes munkások?! 11. Nem fordítva szokás?! 12. Egy ismeretlen (éhes) művész keze munkája. 13. ,,Hosszú sárga dolgok” – nem jutott eszébe a nevük, van ilyen. 14. Látsz valami problémát a házzal?! 15. Komplex szellőzőrendszer egy szállodában. 16. Egy másik szállodai gyöngyszem. 17. Ezzel nem tették könnyebbé a kerekesszékesek dolgát. 18. Már a mérőszalagban sem lehet megbízni. 19. Véget ért a műszakja…? 20. Bankautomata, kosárlabdázókra tervezve. 21. Mennyivel másabb lett volna a Hobbit című film, ha Obi-Wan Kenobi is szerepet kap a filmben…? forrás

loading...

Ezt láttad már?

8 hajmeresztő kép orosz emberekről, akik egyáltalán nem ismerik a bizarr szó fogalmát!

Amikor azt hiszed, hogy mindent láttál, akkor gyorsan felejtsd el ezt a gondolatot. Az orosz …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?