loading...

A kisbabájuk testét több száz anyajegy borította, de nézd meg a lányt 19 év múlva!

Gyönyörű nő lett belőle! 🙂

A 19 éves Ciera Swaringen egy nem mindennapi bőrbetegséggel született: testének nagy részét több száz anyajegy borítja. A rengeteg barna folt miatt a lány gyerekkorában nagyon sokat szenvedett, állandóan csúfolták és bántották iskolatársai, és vadidegen gyerekek is.

“Amióta az eszemet tudom, a szüleim azt tanították nekem, hogy a szépség a bőrünk alatt rejtőzik, és az számít igazán, hogy belülről milyenek vagyunk. Úgy tűnik, sok embernek ezt nem tanították meg a szülei.”

Ciera a sok csúfolódás miatt teljesen önbizalom-hiányos lett, úgy érezte, valami baj van vele, más mint a többi gyerek. De szüleinek, és a tőlük tanult pozitív hozzáállásnak hála ma már egyáltalán nem szégyenli a külsejét, és büszke az anyajegyeire, amit szülei csak úgy neveznek, hogy az “angyalok csókjai”.

 ”Büszke vagyok arra, hogy más vagyok, és végülis mindenkiben van valami furcsa és nem hétköznapi, akár külsőleg, akár belsőleg.”

anyajegy

loading...

Ezt láttad már?

13 lenyűgöző mérnöki megoldás, mely állatok ezreit menti meg évről-évre

Az idő haladtával egyre nagyobb figyelmet kapnak az állatok természetes vonulási útvonalát keresztező autópályák, melyek …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?