loading...

Az egész világot meghódította a magyar világbajnok lány! – VIDEÓ

A tömbház mögött csapatokba verődve versenyezni, hogy ki tud bravúrosabban ugrókötelezni, az volt ám az igazi. Csak úgy suhantak, pörögtek az ugrókötelek. Szórakoztató volt, és mint utólag megtudtuk, egészséges is. Vannak országok, ahol még ma is imádnak sportszerűen ugrókötelezni, sőt bajnokságokat is rendeznek.

banhegyi-adrienn

Sok gyakorlás és némi bravúrosság árán az ugrókötelezés igazi show lehet. A látványos ugrálás igazán lenyűgöző tud lenni. Az alábbi videóban megnézhetjük, amint Bánhegyi Adrienn tehetségével elkápráztatja az egész világot. A magyar tehetség imád ugrókötelezni, és ez számára nem csak egy kikapcsolódás, hanem hobbi és szenvedély is lett.

Bánhegyi Adrienn többszörös világ-, és Európa-bajnok, kétszeres világcsúcstartó ugróköteles. Az általa legkedveltebb helyeken a Hősök terén, a Várban, a Szabadság téren, a Halászbástyán, a Bazilikánál, a Vörösmarty téren mutatta meg, mit tud.

Az ugrálásról készített YouTube videót már az egész világ osztogatja és imádja.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?