loading...

Youtube videó és zene letöltés

Szeretnél letölteni Youtube videókat és zenéket? Noha a Youtube hivatalosan nem kínál ezekre lehetőséget, de az interneten kutakodva számos témába vágó oldal közül lehet válogatni, aminek segítségével könnyen letölthetjük kedvenc videónkat vagy zenénket.

A legtöbb oldal esetében elég megadni a Youtube videó linkjét és kattintást követően eljutunk a videó adatlapjára, ahol a megfelelő formátum kiválasztását követően megkezdhetjük a letöltést. Viszont, van ahol még a Youtube videó linkjét sem kell ismernünk, elég csak a címét beírnunk a kereső mezőbe és a találati listán szereplő videók kiválasztásával megkezdhető a letöltés.

A videó adatlapján vagy zenei mp3 formátumban menthetjük le , aminek minősége annál jobb, minél jobb a bitráta, vagy pedig mp4, hd videó formátumban menthetjük le. A jobb minőség nagyobb fájlméretet is jelent, ezért ajánlatos hozzá nagyobb sávszélességű internet is. A következő youtube letöltés oldalt ajánlanám youtube videó és zene letöltéshez.

 

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?