loading...

Youtube videó és zene letöltés

Szeretnél letölteni Youtube videókat és zenéket? Noha a Youtube hivatalosan nem kínál ezekre lehetőséget, de az interneten kutakodva számos témába vágó oldal közül lehet válogatni, aminek segítségével könnyen letölthetjük kedvenc videónkat vagy zenénket.

A legtöbb oldal esetében elég megadni a Youtube videó linkjét és kattintást követően eljutunk a videó adatlapjára, ahol a megfelelő formátum kiválasztását követően megkezdhetjük a letöltést. Viszont, van ahol még a Youtube videó linkjét sem kell ismernünk, elég csak a címét beírnunk a kereső mezőbe és a találati listán szereplő videók kiválasztásával megkezdhető a letöltés.

A videó adatlapján vagy zenei mp3 formátumban menthetjük le , aminek minősége annál jobb, minél jobb a bitráta, vagy pedig mp4, hd videó formátumban menthetjük le. A jobb minőség nagyobb fájlméretet is jelent, ezért ajánlatos hozzá nagyobb sávszélességű internet is. A következő youtube letöltés oldalt ajánlanám youtube videó és zene letöltéshez.

 

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?