loading...

Belépett a színpadra, a fények kialudtak. A zsűri tátott szájjal nézte a produkciót – VIDEÓ

Ilyen árnyjátékot sohasem láttunk még, ezért kénytelenek voltunk engedni a belső késztetésnek, és újra meg újra csak nyomkodtuk a replay gombot. A szibériai U.D.I csoport valószínűleg mindenkit el fog varázsolni.

cikk2015-05-13
Tátva maradt a zsűri szája, mi is háromszor néztük meg.

A csapatban levő tagok 18-32 közötti korosztályhoz tartoznak, de ilyen harmóniát, egymásra figyelést és kiegyensúlyozottságot ritkán láthatunk. Mondjuk ez a fajta produkció tökéletes kooperációt igényel.

A színpadon megjelent egy neon kék ruhába öltözött ember, akit egy idő után kék pillangók repítettek a boldogság és önfeledtség birodalmába. Majd jött egy ugyanolyan, csak piros ruhába öltözött ember, és küzdeni kezd a kékkel.

Harcoltak egymással, mindenki a saját értékeit villogtatva. Majd egyszer csak a kék szertefoszlik. Annyira hirtelen ért véget a produkció, hogy lélegzetet sem tudtunk venni, egyszerre próbáltuk értelmezni a mondanivalóját, és megfejteni, hogy a csudába tudták ilyen profin előadni.

A zsűri arcán ugyanezt a ledöbbent meglepődöttséget láthatjuk. Nézd meg a videót és ha tetszett oszd meg barátaiddal!

loading...

Ezt láttad már?

Leírhatatlan, hogy mit rögzített a kamera… erről a férfiról mindenki példát vehetne!

Az amerikai Mississippi államban olyan baleset történt, amely majdnem tragédiával végződött. David Fredericksen, a teherautó-vezető …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?