loading...

Botrány a Raiffeisen bankban

A napokban egy ügyfél bement az elszámolási értesítője és nagyobb létszámú tanú kíséretében az egyik belvárosi Raiffeisen fiókba, ahol kérte, hogy az abban foglalt, közel kétmillió forintos visszatérítését szeretné átvenni. Az értesítő szerint ezt 15 napon belül kezdeményezheti bármely bankfiókban, nyilván az összegre való tekintettel csak másnap tudják teljesíteni. Az ügyintéző ezzel szemben külső szabályokra hivatkozva közölte, hogy az ominózus 15 napot mostantól kívánják számolni. De hát a 15 napon belül az testvérek közt is úgy értendő, hogy akár már egy perc múlva is teljesíteni kell az ügyfél igényét. Az összeg elméletileg nem kéne, hogy fennakadást okozzon a rendszerben, tekintve a nagyszámú uzsorázott ügyfelet, akik minden figyelmeztetés ellenére az eredetileg vállalt törlesztő részlet többszörösét hordják be havonta a bankba.

loading...

Ezt láttad már?

A férfi puszta szórakozásból fojtogatta a kutyákat, de amikor a nyilvánosság tudomást szerzett róla, az egész ország örökre megváltozott!

A tajvani törvényhozás kedden elfogadta az állatvédelmi törvény módosítását, miszerint teljesen megtiltják a kutyák és …

Lájkolj minket, ha van kedved!


x