loading...

Csodálkozva nézi a csöppség az esőt. Apukája pár másodperc után mosolyfakasztó dolgot tesz!

Mit teszünk, ha elkezd esni az eső? Gyorsan befutunk a házba, vagy felhúzzuk az esőernyőt. Ha egyik lehetőség sem áll a rendelkezésünkre, akkor minden bizonnyal morcosak leszünk. Elázni senki sem szeret, leszámítva ezt a kis csöppséget.

kislany-eso

Harper Swith alig egyéves, és imádja az esőt. A kislányt édesapja nehezen tudja benntartani a házban, hiszen az jobban szeretne kint a vízben pancsolni. Valóssággal elvarázsolja a kis szőkeséget a sok víz, és azt sem bánja, hogy hideg zúdul a nyakába, és bőrig ázik.

Nagyon aranyos, ahogy az apuka próbálja bevinni Harpert a házba, de ő minduntalan ki szeretne menni. Az élet egyik legönfeledtebb pillanatát láthatjuk, amikor a kacagó kislány és édesapja az esőben mezítláb topognak.

Engedjük el görcsösségünket, megfelelési kényszereinket, néha élvezzük a természet szépségeit, hagyjuk, hogy a langyos eső mossa az arcunk, engedjük, hogy a bőrünkhöz érjen a nyári zápor. Érdemes kipróbálni.

Az önfeledt pillanatról készült videót, a YouTube-ra csatornán eddig közel 3,6 millióan nézték már meg.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?