loading...

Fogkrémet kent az autó fényszórójára. Elsőre azt hittem butaság, de az eredmény elképesztő! – VIDEÓ

Az autók fényszórója idővel mattá, koszossá válik. A használat által az utak mentén számos szemcse és lerakódás tapad rá, így beszürkül, elhomályosodik. Ez a változás a fényviszonyokat, így a közlekedést is nagyban akadályozza. Oldjuk meg otthon tíz perc alatt a problémát!

fogkrem-lampa

Sokan drága pénzeket költenek rá, hogy az autó fényszóróit szakszerűen políroztassák, vagy kicseréltessék, azonban létezik ennél egyszerűbb megoldás is. Csupán fogkrémre lesz szükségünk, és csillogó-villogó fényszórókat varázsolhatunk. Az alábbi videóban lehull a titokról a lepel, láthatjuk, milyen volt előtte, és milyen lett a házi polírozás után a lámpa.

Fogjunk egy tubus szódabikarbónát tartalmazó fogkrémet és kenjük be vele az autó fényszóróját, úgy, hogy az mindenütt belepje. Egy használt fogkefével dörzsöljük át a felületet, majd egy pamutfejes csiszolóra tekerjünk egy kevés fogselymet, és polírozzuk át a felületet. Ezután fújjunk rá egy kevés vizet, és kétszer-háromszor töröljük át a felületet, míg fényes lesz.

Sokan ékszer vagy régi evőeszközök tisztításához használják a fogkrémet, de jó tudni, hogy a benne található dörzsszemcsék miatt az autó fényszóróját is tökéletesen meg tudja tisztítani.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?