loading...

Így búcsúzott el a kisfiú a legjobb barátjától, aki meghalt. Nagyon megható

Az érzelmek és a kötődés már nagyon kis korban kialakul . A későbbiekben a kis korban megtanult és látott példa lesz a mérvadó. Ezért van az, hogy meg nem nevezett népcsoportoknál minden ember szinte ugyanúgy viselkedik. Ordítanak, veszekednek az utcán, a szégyen érzet számukra nem létezik, és mindenkivel fölényeskednek, noha ők a társadalmi ranglétrán jócskán alattuk vannak. Ez a fajta viselkedés hozott dolog. Gyermekkoruktól fogva ezt látják otthon, így azt gondolom, hogy nem is kell csodálkozni, hogy ők is ugyanígy viselkednek.
Ha egy gyermek a megfelelő figyelem, törődés és szeretet mellett nő fel, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy egy jó embert faragunk belőle, mint az hogy elzüllik.
A kisfiú reakciója pedig leírhatatlan. Hihetetlen hogy már ő is képes felfogni, hogy az élet vele járója a halál, az elmúlás. Le rója a megfelelő tiszteletet a halacska előtt, majd elküldi őt az örök vad vizekre.

Ha te is megsajnáltad, és szíved szerint magadhoz ölelnéd, dobj egy megosztást

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Leírhatatlan, hogy mit rögzített a kamera… erről a férfiról mindenki példát vehetne!

Az amerikai Mississippi államban olyan baleset történt, amely majdnem tragédiával végződött. David Fredericksen, a teherautó-vezető …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?