loading...

Így búcsúzott el a kisfiú a legjobb barátjától, aki meghalt. Nagyon megható

Az érzelmek és a kötődés már nagyon kis korban kialakul . A későbbiekben a kis korban megtanult és látott példa lesz a mérvadó. Ezért van az, hogy meg nem nevezett népcsoportoknál minden ember szinte ugyanúgy viselkedik. Ordítanak, veszekednek az utcán, a szégyen érzet számukra nem létezik, és mindenkivel fölényeskednek, noha ők a társadalmi ranglétrán jócskán alattuk vannak. Ez a fajta viselkedés hozott dolog. Gyermekkoruktól fogva ezt látják otthon, így azt gondolom, hogy nem is kell csodálkozni, hogy ők is ugyanígy viselkednek.
Ha egy gyermek a megfelelő figyelem, törődés és szeretet mellett nő fel, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy egy jó embert faragunk belőle, mint az hogy elzüllik.
A kisfiú reakciója pedig leírhatatlan. Hihetetlen hogy már ő is képes felfogni, hogy az élet vele járója a halál, az elmúlás. Le rója a megfelelő tiszteletet a halacska előtt, majd elküldi őt az örök vad vizekre.

Ha te is megsajnáltad, és szíved szerint magadhoz ölelnéd, dobj egy megosztást

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?