10 ember, aki hihetetlenül fiatalos a korához képest

Miközben az emberiség próbálja felfedni az ifjúság forrását, a bolygó egyes lakói egyáltalán nem aggódnak rajta, mert úgy tűnik, mintha megtalálták volna az örök fiatalság forrását. Már megszokták, hogy megkérik őket, hogy mutassák fel az útlevelüket az életkoruk igazolására, de arra egyikük sem számított, hogy olyan híresek lesznek, hogy megjelennek az interneten is a fiatalos megjelenésüknek köszönhetően.

Csodáljuk azokat az embereket, akik számára az életkor csak egy szám marad. És ne feledd: a fiatalnak maradni bármilyen korban lehetséges.

Chuando Tan, 50 éves

A modellből lett fotós azt mondja, a rendszeres edzés mellett a hainani csirke tartja őt fiatalon – kérjük a receptjét! -, meg az, hogy sosem fürdik túl későn vagy nagyon korán. Ez utóbbi nem tudjuk, miért segítheti fiatalsága megőrzését, de ha működik, szerintünk érdemes kipróbálni.

Guess what ! There's no better reason than to be in a Birthday suit today ? ???? #celebratinglife – 3rd MAR 20:00

A post shared by CHUANDO – Official Account (@chuando_chuandoandfrey) on

Pamela Jacobs, 54 éves.

Szinte ránctalan bőrével, irigylésre méltó alakjával és dús, sötét hajával Pamela Jacobs nem néz ki többnek harmincnál. Pedig valójában 54 éves – és egy 21 éves fiatalember édesanyja.

Masako Mizutani, 49 éves

Az asszony elárulta a titkát is: egyrészt jó géneket örökölt, másrészt napi 5 órát tölt a bőre kenegetésével. Többek között E-vitaminos krémmel, napvédő krémmel, tisztító tonikkal, mélyhidratálókkal ápolja a bőrét.

そうそうアボカドバーガー美味しいですよ〜?❤ #ponomahina

A post shared by masako mizutani (@mizutanimasako) on

“Nagymama, aki szereti a divatot” Zaklina, 47 éves

Az asszony a hirtelen jött népszerűséget arra használja, hogy megpróbálja rávenni a korban hozzá közel álló nőket, hogy éljék meg a vadabb oldalukat, és ne féljenek a merész ruhadaraboktól. A divatblogger nagyinak az Instagramon már 153 ezer követője van.

Nandana Sen, 49 éves

A 49 éves indiai színésznő, Nandana Sen (balra) nemcsak csodálatosan szép, de aktivista is a gyermekek jogainak védelme érdekében.

Debbie Plumbley, 50 éves

Mint mondja, a titka abban rejlik, hogy már húszéves kora óta naponta 2 liter vizet fogyaszt. Eleinte nem a szépség miatt tette, sokkal inkább azért, mert sok kávét és teát is ivott, melyek vízhajtó hatásúak. Mostanra viszont látja saját magán is, hogy a víz mennyire hatásosan méregtelenít és milyen szépen feltölti a bőrét.

Rita Rusic, 57 éves

A horvát származású színésznő, Rita Rusic bebizonyította, attól, hogy valaki átlépi az ötödik x-et is, még lehet bombázó. Neki már két gyermeke is van.

A post shared by Rita Rusic (@ritarusic) on

Ellen Ector, 64 éves

Életkora ellenére jelenleg is edzőként dolgozik, ezenkívül egy olyan honlapot üzemeltet, melyen rengeteg egészségügyi kérdésre is válaszol, és fontos küldetésének tartja a túlsúly elleni küzdelmet, különös tekintettel az afroamerikai nők alkatára.

Annette Larkins, 75 years old

A floridai Miami-Dade megyében élő Annette Larkins arcán egy szem ránc sem látszik, alakja olyan akár egy harmincévesé, és az egészségi állapota is jobb, mint az évtizedekkel fiatalabb nőké.

Ernestine Shepherd, 81 éves

A világ legidősebb testépítő nagyija 56 évesen kezdett edzőterembe járni és azóta már két body buliding cím büszke tulajdonosa. Sőt, a Guinnes rekordok könyvbe is bekerült, ugyanis 2010 és 2011 között ő volt a legidősebb testépítő versenyző a világon.

What better day than today to start whatever it is you’ve been putting off. •Determined. Dedicated. Disciplined. To be fit. ™

A post shared by Ernestine Shepherd Dedication (@ernestine.shepherd) on

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏