10 hétköznapi dolog, amit folyamatosan rosszul csinálunk

Az élet tele van kihívásokkal, de soha nem késő ahhoz, hogy a hétköznapi életünket stressz mentesebbé tegyük. Összeállítottunk egy listát, amely sokkal egyszerűbbé teszi a házimunkát, és a kedvteléseidet még kifizetődőbbé teszi. Csodával határos módon a legtöbb embernek a bolygón fogalma sincs ezekről az egyszerű és elegáns megoldásokról!

A BOROSPOHARAT A SZÁRÁNÁL FOGD MEG

A borospoharat mindig a száránál fogd meg. Ha feljebb fogod, a bor gyorsan felmelegszik.

SZELETELT KENYÉR MORZSÁK NÉLKÜL

A kenyérszeletelés elkerülése érdekében kövesd ezt az egyszerű szabályt: helyezd a kenyeret a vágódeszkára a lekerekített oldalával lefelé.

MELEG ÉTEL A SÜTŐ ALATTI FIÓKBAN

Amikor sütsz valamit a sütőben, az alatta levő fiók is felmelegszik. Tehát, ha egyszerre több ételt szeretnél melegíteni, egyszerűen helyezd őket a fiókba.

FOGD A DOBOZOS ÜDÍTŐT A FÜLEINÉL

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor dobozos üdítőt iszunk, mindig jut néhány csepp a ruhánkra, ami csúnya foltokat hagy (különösen a kisgyerekek esetében). A legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk a gyümölcslé kicsepegését, az, hogy a dobozt a behajtott felső füleknél fogjuk.

A KENYÉRRE A HELYES MÓDON TEGYÜK A FELVÁGOTTAT

Ideális szendvics készítéséhez végy két szelet felvágottat, vágd félbe, és tedd mind a négy levágott szeletet egy kenyérdarabra, az egyenes oldalaival kifelé.

CSINÁLJ EGY RÖGTÖNZÖTT HANGSZÓRÓT EGY POHÁRBÓL

Miközben zenét hallgatsz az okostelefonon, ha a készüléket üres pohárba helyezed, jelentősen nő a hangerő.

A WC PAPÍR ELHELYEZÉSE A TARTÓN

A legjobb a WC-papír felhelyezésére, ha a képen látható módon tesszük. Van egy folyamatban lévő vita erről, de ha kifele lóg, akkor könnyebb letekerni. Ezenkívül a kezeid nem érnek a falhoz, amivel elkerülöd a káros baktériumokat.

A PARFÜMÖT CSAK A FÜLED ÉS A NYAKAD MÖGÖTT ALKALMAZD

Nem kell parfümöt dörzsölnöd a csuklódra, mert ezzel hő keletkezik, amitől az illat gyorsan elpárolog.

HASZNÁLJ A MELLTARTÓHOZ HÁTRÉSZBŐVÍTŐT

Ha úgy találod, hogy a melltartó túlságosan szorossá válik, még ha a kosárméret megfelelő is, használj hátrészbővítőt, hogy megnöveld a méretét.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏