15 fotó, ami jól mutatja, hogy milyen is egy női barátság

Nem kell diplomás pszichológusnak lennünk hozzá, hogy rájöjjünk: a női barátságok merőben mások, mint a férfi barátságok. Még a férfi barátságok többsége az alkoholizmusra és a közös meccsnézésekre épülnek, addig a női barátságok ennél jóval összetettebbek. Ezt komplex jelenséget nem is nagyon lehet szavakkal leírni, úgyhogy beszéljenek inkább helyettem a most következő képek, melyek azért egész jól summázzák ennek a lényegét…?

1. ,,This is the beginning of a beautiful friendship…” ? 2. ,,A legjobb barátnőm nálam aludt, és gondoltuk, hogy egy kicsit féltékennyé tesszük az exem.” 3. Ketten közülük a kosárlabda csapat tagjai, hárman pedig pomponlányok. Találd ki, hogy ki-kicsoda…? 4. ,,Az évek csak pörögnek, de mi egy cseppet sem komolyodtunk.” 5. ,,Annyira izgultam és vártam a legjobb barátnőm esküvőjét, hogy a ceremónia közepén elájultam és lemaradtam az egészről.” 6. Tipikus „legjobb barát reakció”, miután hosszú-hosszú unszolás után végre odamegyünk a nekünk tetsző sráchoz. 7. Legjobb barátok…mi is lenne velünk nélkülük…? 8. Úgy döntöttek, hogy többet nem fognak „malacként” (ezt ők mondták) nekifutni a nyárnak, és lefogynak. Az eredmény önmagáért beszél. Bárcsak nekem és a legjobb barátnőmnek is sikerülne…? 9. ,,A legjobb barátnőm és én 3 hónapja nem láttuk egymást, ezért egy Power Point prezentációt készítettünk arról, hogy mi történt velünk a külön töltött idő alatt.”

10. Nem lehet elég korán kezdeni. 11. ,,1989-et írtunk, a barátnőm és én pedig a legújabb divattrendeket próbáltuk követni. Nem hiszem el, hogy tényleg így néztünk ki…” 12. Egy tipikus női „legjobb barát ajándék”, amihez hasonlót biztos, hogy egy férfi sem ad a barátjának. 13. Ahogy a mondás is tartja: ,,a barátsághoz két hülye kell.” 14. A női barátságokról dióhéjban. 15. A legjobb barátnők mindenben kiegészítik egymást. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏