15 kép, amelyekről sosem hinnéd el, hogy Photoshop nélkül készültek!

Hiszed vagy sem, de ezeken a képeken semmiféle utólagos manipulációt nem végeztek el, mindegyik fotó száz százalékban valódi. Biztosan sokan fognak kételkedni az eredetiségükben, de higgyetek nekünk: bár úton-útfélen photoshopolt, effektezett és filterekkel ellátott képekkel találkozunk (még ismerőseink profilképei is általában átesnek kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozáson), ezek a képek nem tartoznak közéjük.

A felvételek bebizonyítják, hogy ez élet és a természet a legnagyobb Photoshop. Rugaszkodjunk el egy kicsit a megszokott dolgoktól, hétköznapi jelenségektől, és ámuljunk el azon, hogy mire nem képes az ember és ez a hihetetlen bolygó.

A kép 2010-ben készült, Új-Zélandon. Egy Richter-skála szerinti 7,1-es erősségű földrengés deformálta így el a síneket.

psnelk15Ez nem egy jelenet valamiféle tengeri szörnyes horrorfilmből. Az óriási moszatokat felkavarták a hatalmas hullámok.

psnelk14A képen egy hibrid állat látható, amely egy zebra és egy ló szerelméből született…

psnelk13Egy Angliában található víztározó, a Ladybower vízelvezető tölcsére

psnelk12Egy vulkánkitörés után kinyílt hibiszkusz, Szumátrában.

psnelk11Fotó az Üvegstrand nevű, különleges tengerpartról. A terület húsz éven át szemétlerakóként működött, a tenger ereje pedig az üveghulladékokat szép lassan kaviccsá alakította.

psnelk10A fotó egy közvetlenül a reptér mellett található strandon készült, a Maho Beach-en. A Karib-tengeri szigetre érkező repülők felfoghatatlanul alacsonyan repülnek a strandolók felett. Lenyűgöző látvány, de a zavartalan pihenés nem feltétlenül garantált… 🙂

psnelk9A világ legnagyobb hengeres akváriuma a Radisson Blu Hotelben, Berlinben. Az akvárium egymillió liter sós vízében többféle trópusi halfaj él.

psnelk7Egy terepjáró “lenyomata” egy kemény téli napon Amerikában.

psnelk6A Nílust ellepő cserjék Egyiptomban.

psnelk5Mégis mit keres egy bálna a levegőben? Az állat természetesen nem igazi, hanem egy élethű léggömb, amely a Sydney-i Szelek Fesztiváljára készült.

psnelk4Ez a fotó tényleg olyan, mintha egy régi lefagyott Windows képernyő lenne. Valójában ez csak egy átlagos katonai díszszemle Kínában. Van ott fegyelem…

psnelk3Egy tűz következtében ez az Oroszországban álló villanyoszlop majdnem teljesen elégett. De csak majdnem.

psnelk2Dél-Franciaországban fogták ki ezt a több mint tíz kilós aranyhalat. Na jó, valójában ez egy Koi Ponty, de reméljük a srác kívánt hármat, hátha. 🙂

psnelk1Egy Dél-koreai hotel a tengerparton. Hajós nyaralás, tengeribetegség és klausztrofóbia nélkül. 🙂

hajohazforrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏