15 két mondatos horrorsztori, amitől a hideg futkos a hátamon

Ahhoz, hogy igazi hidegrázós élményben legyen részünk, nem szükséges végignézni egy két órás horrorfilmet. A ‘kevesebb több’ elvet követve néhány mondat is olyan hatást képes elérni, mint a nagy költségvetésű, ijesztő mozifilmek. A Reddit arra kérte felhasználóit, hogy írjanak olyan pár soros rémtörténetet, amelytől valószínűleg mindenkit kiver a frász. Ezek lettek a legjobbak, ha egy tanácsunk van, inkább ne éjszaka, lefekvés előtt olvassátok el őket. 🙂

“- Mintha nevetést hallottam volna a pincétekből’
– Nekünk nincs pincénk.”

Este betakargattam a kisfiamat, és miután jó éjt puszit nyomtam a homlokára, megszólalt: “Apu, nézd meg, hogy vannak-e szörnyek az ágyam alatt!” Lehajoltam, hogy megnyugtassam, ekkor megpillantottam őt az ágyam alatt, ahogy a halálra rémült tekintettel a szemeimbe néz. “Apu, valaki van az ágyamban.”

Egy kellemes álomból keltem fel, amikor furcsa, tompa hangok ütötték meg a fülemet. Ezután a saját sikolyaimtól alig hallottam a koporsóm fedelére hulló föld puffanásait.

“Néma csend uralkodott az egész űrállomáson. Kinéztem az egyik ablakon, és egy sárga szempárral néztem farkasszemet.”

Anyukád épp a konyhából szólongat a neveden. Ahogy mész le a lépcsőn, az egyik szerkényből egy suttogásra elszel figyelmes: “Ne menj le kicsim, én is hallottam.”

“Hazaértem, a feleségem boldogan mesélte, hogy megsültek a sütik, amelyeket a gyerekekkel készített. De a gyerekeket nem találtam sehol.”

” ‘Igen’ – mondta a lány, és megcsókolta újdonsült férje viaszos ajkait. ‘Megmondtam, hogy egy nap az enyém leszel.’ “

A kis Emily-nek tavaly nyoma veszett. Épp betonozzák a környéken a járdákat, a friss cementbe valaki belekarcolta a nevét. Csakhogy fordítva volt leírva. És alulról.”

“Egy kivilágítatlan úton hajtott haza autójával, amikor hirtelen egy sápadt, kórházi köpenybe öltözött nő sétált át előtte az úttesten. A férfi párszor pislogott, hogy eltűnjön a kimerültség miatti hallucináció. Aztán benézett a visszapillantó tükörbe, a nő a kocsiban ült, pont a férfi mögött.”

A kislányom nem hagyta abba a sírást és kiabálást az éjszaka közepén. Kimentem a sírjához és megkérdtem hogy hagyja abba, de semmit nem használt.

“Az ágyamon feküdtem az üres szobámban, amikor egy furcsa hangra lettem figyelmes. Sajnos túl későn jöttem rá, hogy valami az ágyam felett lihegett.”

“Egy újabb álmatlan éjszakán riadtam fel egyedül a szobámban, amikor furcsa rettegés lett úrrá rajtam. A lámpa kapcsolója után nyúltam. Ekkor éreztem meg keze hideg érintését az enyémen.”

Nincs is szebb dolog egy kisbaba kacajánál. Kivéve, ha hajnali kettő van és egyedül élsz.

“A lány épp a pszichiátere várótermében ült. Egy festményt bámult, amelyen egy zavarodott nő az arcára fagyott mániákus vigyorral ült. Aztán rájött, hogy nem is festmény volt, hanem egy tükör.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏