15 millió forintért vehetsz petesejtet ettől a nőtől, ha olyan szép gyerekeket akarsz, mint ő

Marcela Iglesias hamisítatlan modern szépségideál vagy sikeresember, ha úgy tetszik.

Először is, úgy néz ki, mint egy műanyagbaba, ami manapság nagyon menő dolog lehet, hiszen az Instagramon mindenki pont ezt próbálja elérni. Másodszor, influenszer, ami szintén hatalmas sláger, harmadszor pedig, rohadtul nem szerény, hiszen a közösségi médiában Hollywood Királynője néven nyomul.

Kortárs példakép, mint olyan, és ebben a kijelentésben sajnos sokkal több az igazság, mint szeretnénk.

Marcela természetesen tök jól megél abból, hogy létezik, sőt, az egyre ferdülő közízlésnek hála most még egy tevékenységi kört felvehet a portfoliójába:a petesejtjeit fogja értékesíteni.

A Los Angelesben élő emberi Barbie – ezt is ő állítja magáról – akkor találta ki, hogy ebből is lehetne némi pénzt beszedni, amikor az egyik követője kifejezetten megkereste azzal, hogy adjon el neki petesejtet. A bejelentkező piaci rés után Marcela azonnal fel is állított egy ütős üzleti tervet:darabonként 50 ezer dollárért, azaz nagyjából 15 millió forintért adja el a petesejtjeit bárkinek, aki van annyira tökös, hogy ezzel az ötlettel betámadja leendő gyermekének leendő anyját.

Az első jelentkezőt egyébként Chadnek hívják. A srác Dubajban él, és azzal kereste meg Hollywood Királynőjét, hogy adományozzon el neki petesejtet, mert – idézzük –„műtétek nélkül is extrémgyönyörű vagy és azt akarom, hogy a gyerekeim úgy nézzenek ki, mint te.”

Az mondjuk még Marcelának is gyanús volt, hogy Chaddel nincs minden rendben, ezért – bár hízelgőnek találta a megkeresést – nem reagált az üzenetre, az ötletet viszont köszönte szépen.

„Nem zárom ki, hogy eladjam a petesejtjeimet, hiszen ha ezzel boldoggá tudok tenni valakit, akkor miért ne tenném meg?”

Mielőtt nyomnál egy izmos Aaaaaw!-t, amiért a hölgy egy ekkora jótétlélek, a gondolatmenet imígyen folytatódik:„De ennek a dolognak természetesen engem is boldoggá kell tennie. Rokonnak ingyen csinálom, másoknak petesejtenként 50 ezer dollárról indul az ár.”

Marcela leszögezte, hogy a megkereséseket nem az Instagramon, hanem sokkal profibb módon fogadja, a weboldalán keresztül. (Linket most inkább nem adunk. Ha érdekel a téma, leszel szíves egy kis energiát beletenni! Mégis csak a jövőbeli gyerekedről van szó!)

Mit is mondhatnánk még? Ez egy ízig-vérig 21. századi sztori… az elbaszott fajtából.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏