16 abszurd pillanat, amit a Google Street View kamerái kaptak lencsevégre

1. Japán csendélet. 2. Családi biciklizés. 3. Bár csak két egyszerű fotóról van szó, mégis konkrét történetet mesélnek. 4. Felkészülten várta a Street View autót. 5. Ennél édesebb és fotogénebb szamarat már biztosan nem fogsz ma látni…? 6. Egy balszerencsés fickó, aki épp most hugyozta össze magát és most várja, hogy megszáradjon a nadrágja a napon. 7. Mintha beragadt volna egy számítógépes játék textúrájába. 8. Produkálta magát kicsit a Google autó kedvéért. 9. A franciaországi Nancy város egyik erkélyén elcsípett rémisztő „teremtés”, ami akkora port kavart a neten, hogy a Google végül inkább lecserélte az őt ábrázoló képet.

  

10. Már szexboltba sem mehet nyugodtan az ember… ?

  

11. Még az állatok is előszeretettel produkálják magukat a Google autó láttán…? 12. Ez a fotó több kérdést hagy maga után mint amennyit megválaszol. 13. Ez történik, ha valaki túl sokat eszik. 14. A Google kamerásai egyértelműen a világ legbátrabb emberei. Én itt biztos nem mertem volna kocsikázni… 15. Megjátszott gyilkosság, ami elsőre talán jó ötletnek tűnt a férfiaknak, de végül rendőrségi ügyük lett belőle, mert hatalmas port kavart az interneten a róluk készült Street View fotó. 16. Csakhogy egy kis hazai is legyen a listán: a földön fekvő biciklisek igazi hungarikumoknak számítanak a Google utcatérképén.

17. Bónusz: ahová a Street View autó nem képes eljutni, ott a Google munkatársai gyalogosan, Street View-hátizsákkal térképezik fel a terepet.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏