loading...

16 ember, akinek a nyugodtságát még a buddhista szerzetesek is megirigyelnék

1. Ez a mély és nyugodt alvás önmagában is irigylésre méltó. 2. Kinek van ideje ilyen apróságokkal foglalkozni. 3. Ha a hajtűd elveszett, és anélkül kényelmetlenül érzed magad. 4. A mentális stabilitás ékes bizonyítéka: kinőtt egy babszem a mosogatójában, de cseppet sem zavarja őt. 5. Amikor az anyagi helyzet előbbre valóbb, mint a párkapcsolati státusz. 6. Ki mondta, hogy rendőrségi nyomkövetővel a bokán nem érezheti magát boldogan egy fiatal pár a tengerparton?! 7. Egy ilyen manőverhez acél idegek kellenek. 8. Ma szerencsés napja volt.

9. Ha egy gyermek nyugodt marad, akkor ott másnak van oka pánikolni. 10. A méret nem akadály, ha bátor vagy. 11. Valaki szemrebbenés nélkül helyettesítette a napellenző hiányzó darabját egy áruházi blokkal. 12. A gyep télen sem vágja le magát. 13. Az előadás még nem ok arra, hogy éhezzen az ember. Igen, az egy hatalmas darab sajt. 14. A mosolyából ítélve ő még nem gyanít semmit. 15. ,,20 perce néztem, ahogy ez a nő egy szórófejes flakont olvas, mire rájöttem, hogy ez egy szilikon tok. Hogy nem zavarja, hogy hülyének nézi őt mindenki amerre jár?!” 16. Improvizálás. Alkalmazkodás. Győzelem.

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?