loading...

16 érzelemdús fotó, amit nehéz kibírni könnyek nélkül

Egy fotón sok mindent meg lehet örökíteni. Örömöt, bánatot, és néha bizony olyan pillanatokat is, melyek elmesélve sosem keltenének akkora hatást az emberben, mint amikor a két szemével szembesül vele, hogyan is történt minden. Az alábbi képek is éppen ezért olyan elképesztően érzelemdúsak, nézésük közben pedig szó szerint eggyé válunk velük, és átérezzük azok minden örömét és bánatát…

1.  Egy fülöp-szigeteki férfi, aki az életét kockáztatva visszatért az árvíz sújtotta házához, csak azért, hogy megmenthesse kutyái életét.
2.  Egy férfi, akinek már csak egy hete van hátra, és ezért utolsó kívánságának azt szerette volna, hogy feleségül vehesse szerelmét.
3.  Megszokott hagyomány volt náluk, hogy minden reggel a kedvenc kis éttermükben reggeliznek. Ez a feleség halála után sem változott.
4.  A Miss Universe Thailand 2015 győztese, aki édesanyja előtt meghajolva fejezte ki az iránta érzett tiszteletét, amiért erején felül segítette őt, hogy elérhesse álmát.
5.  Patton Oswalt amerikai színész, akit a frissen megnyert Emmy-díj sem tud vigasztalni abban, hogy pár hónappal korábban elhunyt a felesége.
6.  Egy nő, aki épp az elhunyt fiának az átültetett szívét hallgatja a szerencsés transzplantált betegben.
7.  Önkéntes emberek, akik szabadidejükben hátrányos helyzetű fiatalokat tanítanak Újdelhiben.
8.  Egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő önkéntes állatkerti dolgozó, aki szeretett volna még utoljára elbúcsúzni az állataitól.
9.  Egy férfi, aki a romok közül előkerült családi albumát nézegeti, miután egy földrengés következtében a felesége életét vesztette.
10.  Egy halálos betegségben szenvedő édesanya, aki nem lehet ott a lánya esküvőjén és ezért Skypeon keresztül nézi azt a kórházi ágyból.
11.  A kameruni állatkert csimpánzai, akik szomorúan gyászolják elhunyt édesanyjukat.
12.  Egy menhely, aminek ismeretlen betörők az összes állateledelét ellopták. Egy héttel később a város önkormányzata egy teljes évre elegendő állateledellel adományozta meg őket.
13.  Ember és állat, akik a legnehezebb időszakban sem hajlandóak elhagyni egymást.
14.  Egy kutya, aki az elmúlt hat év minden egyes napján meglátogatta gazdája sírját.
15.  Egy gyászoló feleség, akinek férjét bűnözők lőtték agyon.
16.  Egy turista, aki úgy döntött, hogy a helyi hajléktalan lánynak adja papucsát. A lány ettől sírva fakadt.
Végezetül egy kép, ami többet mond ezer szónál…

forrás

loading...

Ezt láttad már?

17 érdekes tény, amit sosem gondoltunk volna a legnépszerűbb világmárkákról

Gondoltad volna, hogy a Volkswagen valójában nem autóból gyártja a legtöbbet? Hát azt, hogy az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?