16 fotó, ami bizonyítja, hogy ragasztószalaggal bármilyen probléma orvosolható

1. Elegendő ragasztószalag segítségével akár egy vonatot is befoltozhatunk. 2. Ezt azért egyikünk sem szívesen látná egy repülőgép ablakából kinézve.

Egy kis történelem:

A ragasztószalag egy sebész, Dr. Horace Day találmánya volt 1845-ben. Ez egy primitív tapasz volt, amit a kötözések során rögzítésre használt. Azelőtt textilanyagokat használt különféle ragasztó anyagokkal átitatva.

3. Defekt? Milyen defekt?! 4. A ragasztószalag egy betört ablaküveg esetén is kézenfekvő megoldás, szóval – sok más egyéb mellett – az üveg alternatívájaként is kiválóan funkcionál. 5. Házjavítás? Magától értetődő. 6. Akár egy oszlopot is képes rögzíteni. 7. A semminél jobb, de ezt a lépcsőfokot azért jobb átlépni. 8. Biztonságosnak tűnik. 9. Annyira groteszk. 10. Szemlátomást bírja még az a beton, de sosem árt egy kis megerősítés – csak a biztonság kedvéért. 11. Milyen márkájú lehet ez a ragasztó?! 12. És tartja! 13. Jobb, mint az új. 14. Lifehack: nem tudják elvontatni a kocsidat, ha hozzá ragasztózod a villanyoszlophoz. 15. Útjavításhoz is kiváló. 16. Természetesen a ragasztószalag sok más egyéb mellett a barátokkal történő szórakozáshoz is kiváló… ?

Végezetül pedig egy problémamegoldó táblázat, kezdő mérnököknek…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏