16 tervező, aki egészen új szintre emelte a kényelem fogalmát

1. Sokoldalú lábak, melyek segítségével bármilyen rétegelt lemez, fa vagy fém lap rögtönzött asztallá és székké alakítható.

  

2. A Tallinni repülőtér mosdójában nyakkendőkötési instrukciókat láthatunk. Praktikus!

  

3. Ehető fagylalt-tartó, aminek hála így sosem fog a kezünkre csöpögni a fagylalt. 4. Egy gyertya, amit előrelátóan úgy készítettek, hogy ne kelljen a sötétben még gyufát is keresgélnünk, ha elmegy otthon az áram. 5. Pulóver madzagjába épített fülhallgató. 6. Laptoptartó azoknak, akik szeretnek az ágyban fekve játszani, filmezni vagy dolgozni a laptopjukon. 7. Ennek a tűzőgépnek az utolsó néhány kapcsa más színű, hogy ezzel jelezze: ideje utántölteni. 8. Busz-kapaszkodóba épített USB-töltő. 9. Egy női mosdó, amiben a pelenkázó mellett egy baba-tartó is található, ha az édesanyának esetleg két gyermeke lenne.

  

10. Egy pizza-automata, ami három perc alatt friss pizzát készít nekünk.

  

11. Hordozható szappan-tabletta. 12. Utazó varrókészlet, aminek a tűibe előrelátóan már be is vannak fűzve a szálak. 13. Egy darabos tojástartó – utazáshoz, piknikezéshez, stb. 14. Egy kesztyű, aminek a megtervezésénél külön gondoltak az okostelefonok megszállottjaira. 15. Kupakba épített tablettatartó. 16. Végezetül pedig: Amerikában ilyen speciális, tüskés mellényeket készítenek a kutyák számára, hogy távol tartsák tőlük a prérifarkasokat.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏