17 állat, akinek a teremtésekor roppant kreatív kedvében lehetett a természet

Képzelj el egy világot, ahol girbegurba anyajegyek helyett szívecske formájú foltokat örökölhetnénk a szüleinktől. Jó lenne, nem?! Jó…lehet, hogy annyira talán mégsem, azonban egy biztos: az állatoknak fene mód jól áll. Éppen ezért össze is gyűjtöttünk 17 olyan szőrmókot, akit biztos, hogy minden kreativitását beleadva, fülig érő mosollyal és dalolászva teremtett a Természet Anya…?

1. Hercule Poirot… ? 2. Csak még jobban kiemelik a szemeit…? 3. Színtiszta szeretetből készült. 4. A cica, aki mindig csodálkozik valamin. 5. 2 az 1-ben. 6. Micsoda nózit kapott valaki…? 7. Kétarc. 8. A bolyhos Marilyn Monroe. 9. Pufók kakaóscsiga.

Még nincs vége, folytatás a következő oldalon!

10. A reinkarnálódott Salvador Dalí. 11. Kétségbeesett szemöldökök. 12. Bárhogy is próbálja, nem tudja leplezni, hogy mekkora szíve van. 13. Őt sem lehet összekeverni senki mással, az egyszer biztos…? 14. Zorró segít, ha baj van! 15. Pont a végére fogyott el a fekete festék…pech. ?❤ 16. Nála azért nem lepődünk meg, hogy miért is kapta az Adolf nevet. 17. Egy cicafenék, amitől akarva-akaratlanul is mosolyra görbül a szánk…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏