17 dolog, ami a férfiak számára egyáltalán nem vonzó egy nőben!

A férfiak sok olyan dolgot meglátnak egy nőben, amikre ők nem is gondolnának elsőre. Szeretnéd tudni, hogy miért nem vonzódnak hozzád annyira a férfiak, mint amennyire te szeretnéd? Lehet, hogy te is olyan dolgokat csinálsz, amit a férfiak nem igazán kedvelnek. Összegyűjtöttünk 18 olyan dolgot, amit a férfiak egyáltalán nem találnak vonzónak a nőkben.
1. Túl sok parfümöt használsz
Ne tegyél túl sok parfümöt magadra. Jobb, ha nem zárt térben fújod be magad. Egy férfi számára a túl sok parfüm nyílt támadás az orrával szembe.

2. Arrogancia
Meggyőződés és magabiztosság nagyon jó erény, de tudd, hol kell meghúzni a határt. A túlzott önbizalom arrogáns emberré tesz, akire senki sem kíváncsi. Legyél alázatos és érezd magad kényelmesen a bőrödben.

3. Túlzott smink
Ne vidd túlzásba! Bár fontos, hogy jól néz ki, de maradj hű az eredeti megjelenésedhez. Ha szereted a sminket, használd, de vedd figyelembe a kevesebb néha több. A férfiak pedig azt szeretik.

4. Nem megfelelő higiénia
Fontos gondoskodni személyes higiéniájáról. Nem extra higiénia kell, hanem rendszeresen alkalmazott. Pl: moss rendszeresen fogat, zuhanyozz, ha úgy érzed rád fér, ruhák rendszeres cseréje.

5. Rossz tapasztalatok kivetítése
Talán az előző kapcsolatod rosszul végződött. Talán az ex hibája, hogy tönkrement. Ez azonban személyes ügy, és nem szabad kivetítened másokra is. A negatív viselkedés ellenségessé tesz, ami egy embernek sem túl kecsegtető.

6. Extra igények
Ha túl sokat követelsz, akkor egy idő után a férfi meg fogja unni. Légy tisztában a saját korlátaiddal és ne kérj túl sokat. Ha megérdemled a dolgokat, a férfi magától finanszírozza.

7. Társalgási hiányosságok
Ha nem tudsz lépést tartani a beszélgetőpartnerrel, akkor azt jelezheti, hogy egyszerűen nem vagy kompatibilis azzal a személlyel. Szedd össze minden erőd, kapcsolódj be beszélgetésekbe, és figyelj.

8. Kényeskedés, Drámázás
A férfiak nem kedvelik a hamis csevegéseket, vagy a “bébi” hangot, amit a nők többnyire aranyosnak érezhetnek. Nem szeretik azt sem, ha egy nő minden apróságból, hatalmas elefántot csinál.

9. Türelmetlenség
A türelmetlenség bántó szavakat eredményez, amit nem biztos, hogy ki akartál mondani. Ha haraggal a szívedben beszélsz máshoz, megbánthatod vele. Ez egy olyan tulajdonság, ami miatt a férfiak lelépnek

10. Elérhetetlenség
Legyél öntudatos és önálló, de ne legyél elérhetetlen. Lehet, hogy figyelmet keresel, de ez kívülről nem úgy jön le. Ez eltántoríthatja a férfiakat, mert úgy érzik nem lehet veled ismerkedni.

11. Ambíció hiánya
Legyen saját célod és törekvésed. Ha nincs egyértelmű célod, akkor egy férfi szemében nem fogsz vonzóvá válni, mert szerinte úgy tűnhet, nem akarsz az életeddel semmit sem kezdeni.

12. Nincs szenvedély
A férfiak vonzónak találják azokat a nőket, akik valami iránt nagyon rajonganak. Legyen az hobbi, amit szeretsz és rendszeresen csinálsz, ez úgy fog hatni a férfiakra, mint a mágnes.

13. Pletykálkodás
Ha túl sokat pletykálsz a barátaidról, állj le, mert a férfiak könnyen azt hihetik, hogy nem vagy megbízható személyiség.

14. Többarcúság
Legyél hiteles és ne alkalmazz többféle arcot a férfival szembe. Ez távol tartja a férfiakat tőled. Legyen saját véleményed, ha nem értesz egyet, egyszerűen fogalmazd meg, mit gondolsz.

15. Nagyon megcsinált frizura
A férfiak azt a frizurát kedvelik jobban, ami egyszerű és természetes. Vonzza őket a nők fényes és egészséges haja. Nem kedvelik, ha össze vissza van tupírozva, vagy hajlakkozva.

15. Önzőség
A férfiak szeretnének olyan valakivel lenni, aki meghallgatja őket. Végtére is, egy kapcsolat arról szól, hogy együtt oldják meg a problémákat és megosszanak egymással mindent.

16. Empátia hiánya
Az együttérzés hiánya valóban negatív benyomást kelt a férfiakban, amitől egyáltalán nem látnak vonzónak.

17. Nem törődsz magaddal
Nem kell naponta futni, vagy egész nap zöldséget enni, de gondoskodj magadról és az egészségedről. Ha nem teszed a férfiak lustának fognak tekinteni.


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏