17 dolog, amire akaratlanul is csak annyit mondasz majd: ,,hűha!”

Nem számít, milyen idősek és tapasztaltak vagyunk, a világ mindig képes lesz olyan dolgokat mutatni számunkra, melyek láttán akarva-akaratlanul is tátott szájjal csodálkozunk. Hogy ezt bebizonyítsuk, az alábbiakban 17 izgalmas látnivalót gyűjtöttünk most össze, melyek remekül szemléltetik, hogy mennyi érdekes dolog van, amit nem láttunk még ebből a nagyvilágból.

1. Egy profi sminkes a kézfején illusztrálta a különböző színű bőrtípusokat. 2. Így néz ki egy újszülött csikó patája. 3. A lézeres szemműtét után erős fényben láthatóvá válik a “heg”. 4. Egy kék bálna szíve. 5. A Föld legidősebb gerinces állata: egy 512 éves grönlandi cápa. 6. A 36-30 millió évvel ezelőtt élt Arsinoitheriumok koponyái úgy néztek ki, mintha egy fantasy regényből léptek volna elő. 7. Így néz ki a Bizmut kristály. 8. A Titanic mérete, egy ma használatos óceánjáróhoz képest. 9. Így néz ki a Nap egy UV-szűrős objektíven keresztül. 10. Laerdal-alagút, Norvégia. 11. Eltzi vár, Németország. 12. Cseresznyefa virágzás egy madár szemszögéből. 13. Az első virág, ami az űrben nőtt. 14. Spanyolországban a boltokban fagyasztott tükörtojás kapható. 15. Csak egy polip, aki egy teknős hátán potyázik. 16. Kíváncsi lennék, milyen csirke kelne ki ebből a tojásból. 17. Végezetül pedig: egy emberi “farok”, ami a gerincoszlop végéből fejlődött ki, és amely egyébként sokkal gyakoribb jelenség, mint gondolnánk. forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?