loading...

17 ember, aki új szintre emelte a találékonyságot

1. ,,Videóbeszélgetésen keresztül szoktam figyelni, hogy mikor kezd forrni a víz a konyhában.”

  

2. Egy brazil város polgármestere megtiltotta, hogy a bárok és kávézók székeket és asztalokat helyezzenek ki a járdára, ezért más megoldás után kellett nézni.

  

3. Praktikus lehet, ha épp nincs kéznél öltöny a fotózáshoz. 4. Miért bérelne valaki háromezer forintért napágyat, ha ő maga is készíthet egyet? 5. ,,Az egyetlen módja annak, hogy a macskámat rávegyem, hogy a drága pénzért vásárolt fekhelyén aludjon.” 6. Ha egy mérnök tévézni szeretne fürdés közben, akkor tévézni fog fürdés közben. 7. ,,Anyám 50 kilós masztiffja fél a sötétben, ezért rögtönzött megoldást kellett találnunk.” 8. Amikor anyád megkér, hogy vigyázz a kishúgodra, de neked van jobb dolgod is. 9. Amikor a fesztivál területére tilos alkohol tartalmú italokat bevinni. 10. ,,Ezt találtuk ki, hogy a házban tartsuk a kutyát, amíg a nyitott ajtónál pakolászunk.” 11. ,,A macskánk folyamatosan nyávogással ébreszt reggelente, a feleségem megtalálta rá a megoldást.”

  

12. Amikor a vasaló a legfontosabb pillanatban megy tönkre.

  

13. Ez a kiskutya folyton kibújt a kerítésen, ezért a gazdái alternatív megoldást választottak. 14. Amikor hirtelen megéhezel a kislányod altatása közben. 15. Néha a legjobb, amit tehetünk, hogy úgy teszünk, mintha nem is lenne probléma. 16. ,,Magamra szoktam Photoshoppolni az online áruházak ruháit, hogy tudjam, jól állnak-e rajtam vagy sem.” 17. Szülőnek lenni nem könnyű.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

17 fotó, ami bizonyítja, hogy semmi sem ironikusabb, mint az édesanyák humora

Az életvidám és jó humorú szülők gyermekei magabiztosabbak és optimistábbak, mint a többség, arról már …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?