17 ember, aki új szintre emelte a találékonyságot

1. ,,Videóbeszélgetésen keresztül szoktam figyelni, hogy mikor kezd forrni a víz a konyhában.”

  

2. Egy brazil város polgármestere megtiltotta, hogy a bárok és kávézók székeket és asztalokat helyezzenek ki a járdára, ezért más megoldás után kellett nézni.

  

3. Praktikus lehet, ha épp nincs kéznél öltöny a fotózáshoz. 4. Miért bérelne valaki háromezer forintért napágyat, ha ő maga is készíthet egyet? 5. ,,Az egyetlen módja annak, hogy a macskámat rávegyem, hogy a drága pénzért vásárolt fekhelyén aludjon.” 6. Ha egy mérnök tévézni szeretne fürdés közben, akkor tévézni fog fürdés közben. 7. ,,Anyám 50 kilós masztiffja fél a sötétben, ezért rögtönzött megoldást kellett találnunk.” 8. Amikor anyád megkér, hogy vigyázz a kishúgodra, de neked van jobb dolgod is. 9. Amikor a fesztivál területére tilos alkohol tartalmú italokat bevinni. 10. ,,Ezt találtuk ki, hogy a házban tartsuk a kutyát, amíg a nyitott ajtónál pakolászunk.” 11. ,,A macskánk folyamatosan nyávogással ébreszt reggelente, a feleségem megtalálta rá a megoldást.”

  

12. Amikor a vasaló a legfontosabb pillanatban megy tönkre.

  

13. Ez a kiskutya folyton kibújt a kerítésen, ezért a gazdái alternatív megoldást választottak. 14. Amikor hirtelen megéhezel a kislányod altatása közben. 15. Néha a legjobb, amit tehetünk, hogy úgy teszünk, mintha nem is lenne probléma. 16. ,,Magamra szoktam Photoshoppolni az online áruházak ruháit, hogy tudjam, jól állnak-e rajtam vagy sem.” 17. Szülőnek lenni nem könnyű.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏