17+ fénykép, melynek mindegyike egy apró, de izgalmas felfedezést tartogat

Minél mélyebb és kiterjedtebb egy ember tudása, annál jobban tudja, hogy mennyire kevés dolgot ismer csak a világról. Mindent megtanulni ugyanis egyszerűen képtelenség, ráadásul a világ napról-napra hoz létre olyan ép ésszel felfoghatatlan érdekességeket, melyek gondoskodnak róla, hogy sose unatkozhassunk. A most következő emberek is ilyen érdekes felfedezéseknek voltak szemtanúi, melyeket meg is osztottak a közösségi oldalakon keresztül.

1. Az Ayam Cemani tyúkfajtának nem csak a tolla és a bőre, de csontjai és a belső szervei is feketék. 2. Egy kézigránát belsejében található mechanika. 3. Óriás ametiszt geóda. 4. Egy szobanövény, ami nem nő a Wi-Fi routerhez közeli oldalán. 5. Kurt Cobain képzeletbeli léggitárjának emlékműve. 6. Hihetetlenül ritka XVI. századi kések, melyeken gravírozott zeneművek vannak, amiket a vendégek az étkezés végén közösen énekeltek. 7. ,,A sípálya, ahol vagyok, olyan magasan van, hogy a chipses zacskók felpuffadnak.” 8. Így néz ki egy varjú füle.

9. Ez a 400 éves bonsai túlélte Hirosima bombázását. 10. Charles Duke asztronauta 1972-ben a Holdon hagyta a családja fényképét. 11. Elhagyatott szovjet jet-vonat. 12. Forró vízzel készített “tűzijáték” az extrém hidegben. 13. Régi Kodak filmtartó. 14. ,,A csapvíz és a pezsgő közötti különbség, amit a pohár tetejére öntöttem.” 15. ,,A városomban van egy évente megrendezett karnevál, amikor a templomot ‘felöltöztetik’.” 16. Ő itt Maya. Maya nem róka, hanem Pomerániai és Husky keverék. 17. ,,A koponyám egy részét ideiglenesen eltávolították.” 18. Végezetül pedig egy bónusz érdekesség/poén:

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏