18 ember, aki bármilyen helyzetben képes optimistán gondolkodni

1. A váratlan ajándék a legjobb ajándék.

  

2. Hány telefont menthettek már meg a vezetékes fülhallgatók!

  

3. ,,A dekorálás közben összedőlt a mézeskalácsház, így hát raktam mellé egy dinoszauruszt és már meg is oldódott a probléma.” 4. Azt hiszem erre mondják azt, hogy használd ki az ellenséged gyengeségét.

5. Mások valószínűleg el sem indultak volna otthonról ekkora hóban, de őt nem lehetett megállítani. 6. Csak azért, mert a haverod lemondja a közös ebédet, még nem jelenti azt, hogy egyedül kell menned az étterembe. 7. Kellő fantáziával a betört fal is könnyedén orvosolható. 8. Vannak emberek, akik tudják, hogyan kell kezelni az idegesítő vásárlókat. 9. Legyünk elégedettek azzal, amink van. 10. Nem létezik olyan, hogy megoldhatatlan probléma. 11. Egyesek minden helyzetben képesek meglelni a csöpp kis pozitívumot.

  

12. Minden csak hozzáállás kérdése.

  

13. Egyesek valószínűleg azon idegeskedtek volna, hogy a buszuk a dugóban rostokol, de ő inkább kiélvezte az így elétáruló kilátást. 14. Ha nem tudod irányítani a helyzetet, egyszerűen ruházd át másra a felelősséget. 15. ,,A férjemet Parkinson-kórral diagnosztizálták. Úgy döntött, hogy levelet ír tehát a barátainak, kicsit rájátszva a problémára.” (felirat: Nem ilyen rossz a helyzet, Norm szerint ez vicces!) 16. Nekik tényleg Te jelented a világot. 17. Ha valaha is rosszul alakulnak a dolgaid, próbálj meg olyan pozitívan tekinteni a világra, mint ez a számítógép. (felirat: A feladat sikeresen meghiúsult)

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏