18 fotó, aminek a hátterében brutális dráma zajlik éppen

1. Mindenkinek van egy barátja, aki nem fog kiöltözni egy eljegyzési vagy esküvői fotó kedvéért. 2. Ez a fickó a háttérben félelmetesen komolynak tűnik. 3. A csoportképbe belopódzó mókus megváltoztatta a kép hangulatát. Nézd ezeket az arcokat! 4. Az eljegyzés szép meg minden, de ez a fickó a háttérben Oscar-díjat érdemelne.

5. Nem úgy tűnik, mint aki el van ragadtatva a süteményevésnek ezen módjától. 6. Miközben a lányok vásárolnak, a pasijaik relaxálnak. 7. Mi folyik a medencében?! 8. Amíg ők az interjúval vannak elfoglalva, a mentőmellénybe szorult kiskölyök az életéért küzd a háttérben.

9. Amikor nem akarsz részt venni az eljegyzési fotózáson, de a gazdáid rád erőltetik. 10. Egy bevásárlóközpont mindig tele van meglepetéssel. 11. A férfi arca a háttérben ellopta a showt. 12. Az esküvői fotókat visszanézve mindig érdekes dolgokra bukkanhat az ember. 13. Valaki nagyon unja már ezt a nyálas romantikázást. 14. Szóval így tűnt el a lány pénztárcája a buliban. 15. A lányok csak egy szép képet akartak, a srác meg csak nézelődni a víz alatt. Pechére azonban elfogyott a levegője. 16. ,,Szerettem volna menő szörfösnek tűnni a családi fotón. Nem sikerült.” 17. Szakáll-petting.

18. A lány elkapta a menyasszonyi csokrot, a pasiját pedig ahogy nézem lehet, hogy hamarosan újra kell majd éleszteni… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏